Afgelopen zaterdag was het weer zover: De Kleuteruniversiteit Inspiratiedag! Een groot feest waarbij meer dan 100 kleuterleerkrachten elkaar inspireren. Op deze dag mocht ik de workshop Apps en Kleuters verzorgen en daarnaast maak ik altijd de Aftermovie. Zo kan iedereen toch een beetje meegenieten van deze gezellige dag of nog een keer herbeleven.

Deze keer was het extra bijzonder, want Kleuteruniversiteit bestaat 2 jaar! Hieperdepiep Hoera! Een waar feest om elke keer weer mee te mogen werken aan deze inspiratiedagen.

De workshop die ik geef gaat natuurlijk over apps in de kleuterklas. Ik laat je zien hoe je de tablet eenvoudig kunt integreren in een normale kleutergroep. Geef praktische tips over de aanschaf en gebruik. Laat zien welke werkvormen je kunt gebruiken en vertel mijn visie over het gebruik van apps en tablets in de klas. Zie ik je de volgende keer?

De inspiratiedagen zijn door het hele land heen. Binnenkort zijn wij in Venlo! Mocht dit te ver weg zijn, hou dan de website in de gaten: http://www.kleuteruniversiteit.nl/evenementen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.