img_1353

Professionaliseren op het gebied van ICT in de kleuterklas? Daar kan ik bij helpen!

Advies

Advies over inzet ICT in de kleuterklas 
Ben jij je aan het verdiepen over ICT inzet in de kleuterklas en kom je er niet uit? Ik kan je helpen! Tijdens een telefonisch consult nemen wij de situatie op je school door en geef je een advies op maat voor jullie kleuterklas(sen). Dit kan gaan over zowel aanschaf van ICT materialen, visie op ICT en ook het gebruik van software en apps voor tablet, computer en digitaal schoolbord.

Workshops
Wil jij een workshop van mij bezoeken? Kom dan naar de Kleuteruniversiteit Inspiratiedag!

Kleuters en Apps:
Op welke manier kun je apps inzetten bij de kleuters? Op deze vraag geeft Sander Gordijn (kleutermeester & ICT-Coördinator) antwoord in deze workshop. Hij neemt je mee naar zijn kleuterklas en vertelt over eigen ervaringen met de iPad in de onderbouw. Na afloop ken je educatieve apps en verschillende werkvormen met apps om gelijk mee aan de slag te gaan in je eigen groep.

Kijk op http://www.kleuteruniversiteit.nl/evenementen voor meer informatie!

Studie(mid)dag
Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik op locatie een workshop over ICT in de kleuterklas kom geven. Daarnaast kan de workshop ook aangepast worden aan jullie wensen.

Wil jij een workshop of advies? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte via: Sander@MeesterSander.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.