Er zitten zoveel ideeen in mijn hoofd dat ik er soms zelf gek van wordt. Maar door middel van video’s en mijn blog kan ik dit steeds beter stroomlijnen. Wel vind ik het altijd een uitdaging om een idee goed op papier te krijgen. Dankzij de Kleuteruniversiteit (lees: Juf Sanne) ben ik steeds beter geworden in het opschrijven van mijn ideeën. En deze ideeën worden uiteindelijk concrete lessen voor projecten van de Kleuteruniversiteit die jij direct kunt inzetten in de klas. En daarom presenteer ik met trots mijn nieuwste parel: Het project Het grote dierendorpje.

Het boek van Gitte Spee en Kim-Lian van der Meij vraagt er gewoon om om ingezet te worden in de klas. Het boek staat vol met leuke liedjes en meerdere verhalen. In dit project maak je kennis met de dieren door middel van de vrolijke liedjes die jij eenvoudig afspeelt op je digibord, want de liedjes staan gewoon op YouTube, Spotify of Apple music.

Het project is zo geschreven dat je er vier weken mee uit de voeten kunt. De eerste week staat er elke dag een liedje centraal en daar hoort ook weer een dier bij. Zo maak je kennis met Zebra, Giraf en Aap. In de drie weken daarna staat er elke week een ander verhaal centraal en kun je de nog meer leuke liedjes uit het boek ontdekken.

Bestel hier het project:

20180026-het-grote-dierendorpje-1

En je kunt natuurlijk hier gelijk het boek bestellen:

9200000061772857.jpg

Bekijk hier de andere projecten die ik heb gemaakt:

facebook-layout-social-posts-kapper.jpg

Een gedachte over “Nieuw project: Het grote Dierendorpje – Kleuteruniversiteit

  1. Hoi Sander,
    Volgend jaar krijg ik een combi 1/2/3.
    Het lijkt me super leuk om dit project daarbij in te zetten. We werken met Onderbouwd maar willen ook heel graag wat projecten proberen van Kleuteruniversiteit. Deze lijkt mij super boeiend!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.