| | |

Dit moet je zien op Kindvak 2020 – Video Meester Sander

Kindvak is de beurs voor iedereen die werkt met (jonge) kinderen. De beurs is in de brabanthallen van 16 tot 18 januari 2020. Ik bezocht de beurs op donderdag 16 januari en in deze video zie je de tofste en nieuwste materialen voor in de klas.

Wil je ook nog naar Kindvak? Bestel eenvoudig een kaartje via de website: www.kindvak.nl

Bekijk hier mijn video van de Kindvak: 

Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal en mis geen video meer.

De volgende onderwerpen komen voorbij in de video: 

Heutink: Toyi 

Creatieve speelset van Toyi. Recylce je alledaagse materiaal met deze STEAM-set en laat de creativiteit van kinderen de vrije loop. Deze speciale schoolset biedt kinderen de mogelijkheid om aan de hand van hun eigen creativiteit de meest uiteenlopende creaties te maken.

https://www.heutink.nl/artikel/alles-van-heutink/100_023810

Van hut naar her

Onze speelobjecten zijn gemaakt van het lichte en oer stevige materiaal (1,5 cm. dik Triple A Wall, drie-laags golfkarton) en omdat wij een duidelijke bouwinstructie meeleveren, kunnen kinderen zelf bouwen. Uitdagend!

Van Hut naar Her

Duurzame webwinkel: ‘Op zijn plek’: 

Kinderen die de ruimte krijgen om zelf te ontdekken en op hun eigen kompas mogen navigeren, leren op zichzelf te vertrouwen. Deze kinderen zijn daardoor in staat om de wereld met respect en verantwoordelijkheid tegemoet te treden.

OpzijnPlek wil jou inspireren kinderen te laten opgroeien met oog voor hun eigenheid en wijsheid. Kinderen willen vooral ‘zelluf doen’ en vooral hun wereld zelf ontdekken en beleven!

Duurzaam opgroeien
Opvoeden is meegroeien met een kind in plaats van sleutelen aan een kind. Het is voorbeeld zijn en ruimte geven voor ontdekkingen. Het is luisteren naar ons gevoel en naar de signaaltjes die kinderen ons geven, omdat ze zo graag met ons samen willen groeien! Duurzaam opgroeien doe je met duurzaam speelgoed. Speelgoed dat altijd iets doet in de ontwikkeling van een kind, zonder dat het kind dat merkt!

Bubblelab Party fun edition

Met dit bellenblaaspoeder tover je je bellensop om tot een gigantisch bellenspektakel. Inhoud voor 15 liter sop en 3 sets bellenstokken.

Nieuwe Stint

Helaas is er online nog weinig bekend over de nieuwe Stint. In mijn video zie je dat ik uitleg krijg over de nieuwe Stint en er een rondje op mag rijden. Zodra er meer nieuws over is, zal ik dit zeker delen.

Beweegvloer van Springlab

De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor peuters. Kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Make.do educatieset: Vanaf 20 januari verkrijgbaar bij thuisrecycling.nl

Het recyclen en hergebruiken van oud karton was nog niet eerder zo leuk als met de gereedschapsset van Makedo. Gebruik de starters toolkit om zelf oneindig veel leuke objecten te bouwen. Van kartonnen doos tot melkpak en eierdoos, alles is geschikt!

De toolkit is een speelgoed gereedschapsset, bestaande uit een zaag, schroevendraaier en 28 schroeven.

http://www.thuisrecycling.nl

Nenko: Pianomat en andere toffe materialen

CooleKidsBox

Spelend leren, hoe leuk is dat?!

De Coole KIDS Box maakt dit mogelijk. Samen in de Coole KIDS Box duiken en elke keer weer nieuwe ontwikkelingsmaterialen ontdekken. Ondertussen begeleid jij het kind in zijn ontwikkeling.

Het kind is gemotiveerd aan het spelen en zet “de luikjes”open en hierdoor komt er veel meer informatie binnen. En ondertussen hou jij jezelf scherp, doordat je de wisselende materialen ook gaat ontdekken.

https://coolekidsbox.nl

Bekijk ook mijn nieuwste blogs:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.