Sinterklaas is nog maar net in het land, maar het afgelopen jaar heb ik ook nog een bee-bot mat voor het thema kerst gemaakt. Omdat ik elk moment vader kan worden deel ik dit nu al met jullie. Deze bee-bot mat sluit aan bij het kerstverhaal en is natuurlijk ook te gebruiken als praatplaat.

Met het bee-bot jasje verander je de bee-bot eenvoudig in een ezel. De kinderen programmeren de ezel door de stal. Bij de mat ontvang je ook handige opdrachtkaarten. Deze opdrachtkaarten zijn er in drie niveaus. Zo kun je eenvoudig differentiëren in je klas.

Je kunt de mat aanschaffen als download of als stoffenmat. Heb je al een transparante mat, dan kun je eenvoudig aan de slag met de download. Nog handiger is de stoffenmat. Deze mat is van stof gemaakt en kan je eenvoudig opvouwen. Hierdoor is het duurzaam en kan je het elk jaar weer gebruiken. Ook kan je de mat snel even ergens neerleggen en heb je geen last van kreukels.

Je kunt de mat eenvoudig aanschaffen via mijn online shop:

Of verander de bee-bot in een postbode

Mijn favoriete jasjes voor de bee-bot is de postbode. Dit past ook uitstekend bij het thema post. De Bee-bot is de postbode en brengt de kerstkaarten rond. In deze video laat ik het zien:

%d bloggers liken dit: