fbpx

Mijn instructieboek is ideaal om kinderen zonder afleiding een instructievideo te laten kijken. Door het eenvoudige ontwerp en de simpele bediening is het ook voor jonge kinderen zeer goed te gebruiken. Zowel voor thuis als op school is dit dus ideaal. En dit is je kans! Ik geef 4x een instructieboek weg t.w.v. € 54,95!

Wat is een instructieboek?

Het instructieboek is de opvolger van mijn instructiemuur. De afgelopen jaren heb ik met veel succes de instructiemuur ingezet in mijn eigen klas. De kinderen scannen de QR code en komen bij de video uit. Dit boek is nog laagdrempeliger. Het is een hardcover boek met een scherm erin. Op het boek heb ik al 5 instructievideo’s voor je geplaatst. De video’s kunnen gestart worden door op de knop te drukken. 

Meer weten? Bekijk deze pagina met alle informatie over het instructieboek.

Hoe maak je kans op een instructieboek?

Je maakt op vier plekken kans op een instructieboek! Hoe meer plekken je mee doet, hoe vaker je kans maakt op een instructieboek!

1. Reageer onder deze blog!

Reageer onder deze blog en jij maakt kans op mijn instructieboek!

2. Reageer onder deze YouTube video en abonneer op mijn YouTube kanaal

Klik hier om naar de video te gaan: https://youtu.be/LfNrWWbousc

3. Reageer op de post op Instagram!

Ga naar mijn instragrampagina en zoek de foto met het instructieboek op. Reageer onder de foto van mij met het instructieboek en deel de foto in je story!

Ga dus direct naar www.instagram.com/meestersander.nl

4. Like en reageer op de post op Facebook

Ga naar mijn Facebookpagina en zoek de video met het instructieboek op! Reageer onder de video en tag je collega’s/vrienden/ouders met kinderen.

Ga voor de facebookactie naar: www.facebook.com/meestersander.nl

Deze actie loopt tot maandag 18 januari 2021! De winnaars krijgen persoonlijk bericht

%d bloggers liken dit: