De beste Black Friday deals voor leerzaam speelgoed

In deze blog zet ik de beste black friday deals voor je op een rij. Er zijn een aantal toffe aanbiedingen die je niet mag missen. Dit leerzame speelgoed is geschikt voor thuis en in de klas!

Luka de Voorleesrobot – Normaal € 69,-

Luka is een voorleesvriendje voor kinderen. Plaats een boek voor de robot en de uil leest het verhaal voor. In deze video laat ik het zien. Let op! in de video test ik een demoversie.

LET OP! IN DE VIDEO TEST IK EEN DEMO VERSIE! Deze versie is nooit uitgebracht. De versie die nu te koop is spreekt standaard Duits, maar dit kan je via de app wijzigen naar Engels. Er zijn enkele Nederlandstalige boeken beschikbaar, maar zelf neem ik alle boeken op met de app en laat deze voorlezen door Luka. Luka leest op deze manier de boeken voor in het Nederlands. Ik moet wel zelf alle boeken inspreken.

Meer informatie over Luka vind je hier: https://www.luka-world.com/nl/

Je schaft Luka nu aan voor € 44,- i.p.v. € 69,- op Amazon.de.

OSMO Little Genius Kit – Normaal €99,95

Deze set is ideaal voor kleuters en zit vol met toffe spellen. Bekijk de video voor een uitgebreiden uitleg. Let Op! De spellen zijn nu ook in het Nederlands te spelen. Toen ik de video maakte was dit nog niet mogelijk!

De Little Genius Kit bestaat uit vier spellen waarbij je met verschillende spelstukken letters maakt en woorden leert (ABCs met Monster), je creatieve vaardigheden kunt ontwikkelen (Squiggle Magic), experimenteert met kledingstukken en kleuren (Costume Party) en je de juiste outfits kiest om grappige oplossingen te bedenken in een verhaal (Stories).

Schaf het spel nu aan via Bol.com met € 30,- korting!

Marbotic – 50% korting en gratis verzending op alle materialen

Marbotic maakt stempels voor op de iPad. Met de stempels oefenen de kinderen met tellen, sommen en het honderdveld. Ideaal dus voor jonge kinderen. De stempels zijn echt een aanrader voor thuis en in de klas.

Klik hier om de smart numbers te bestellen

ORBOOT – Normaal € 59,95

Ontdek de aarde met Orboot. Scan de wereldbol met de bijbehorende app en leer alles over de mensen, dieren en landen op de aarde. In deze video laat ik Orboot zien:

SMARTGAMES – Tot 50% korting

Op bol.com zijn heel veel smartgames nu met kortingen tot 50% verkrijgbaar. Deze spellen zijn uitdagend en leuk voor jonge kinderen. Klik op de spellen om alle spellen te bekijken.

GEOMAG – Normaal € 72,-

Geomag heeft de publieksprijs gewonnen bij de speelgoed van het jaar verkiezing. Laat je fantasie de vrije loop met dit ingenieuze constructiesysteem! Combineer de magnetische staven, stalen bollen en magnetische bouwstenen en bouw zo de meest fantastische creaties. Door de sterke magneten en het stevige kliksysteem maak je oneindig veel driedimensionale figuren en constructies!

Beweeghoek Kerst – Normaal € 6,95

Klaar? Actie! De kinderen kunnen nu aan de slag in de beweeghoek. Ze scannen de QR code en drukken op play. Via audio geef ik opdrachten aan de kinderen. Er zijn vier verschillende opdrachten:

Cijfers tot 12 – snel en langzaam: De Kinderen horen de cijfers van 1 tot 12 en moeten deze zo snel mogelijk aantikken op de muur. De cijfers staan op de lampjes. Je kunt de lampjes op volgorde hangen of door elkaar om het moeilijker te maken

Woordenschat Kerst: De kinderen horen een woord en moeten deze zo snel mogelijk aantikken en bewegingen maken. Op de kerstbal staan pijlen. Staat de pijl omhoog, dan moeten de kinderen springen. Staat de pijl omlaag, dan moeten ze bukken.

Kleuren: De kinderen horen een kleur en moeten de juiste lamp of kerstbal aantikken

De aanbiedingen heb ik gevonden op vrijdagochtend 26 november 2021. Sommige links zijn affiliatie links.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.