| |

Meer dan 60 tips voor ouders – Meester Sander Vakantieboek

Het Meester Sander vakantieboek is een boek vol met inspiratie voor ouders met kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. In dit boek geef ik tips voor in de vakantie. Van spelletjes tot educatieve apps. Het boek is een download en kan na aanschaffen direct gedownload worden. In deze blog lees je er alles over.

Voor wie is het Meester Sander Vakantieboek?

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor ouders met jonge kinderen. Als leerkracht heb ik tientallen ideeen om met kinderen te doen in de vakantie. Ook ben ik helemaal thuis in de digitale wereld voor het jonge kind. Deze kennis deel ik veelal met collega’s, maar in dit boek met meer dan 60 tips deel ik deze tips ook met ouders. De tips zijn heel divers en er is voor ieder wat wils bij.

Inhoud Meester Sander Vakantieboek

De inhoud van het boek is opgedeeld in 6 delen. In elk deel staan tips over een ander onderwerp.

Deel 1. – Spelletjes – Een verzameling spelletjes om direct mee aan de slag te gaan. Voor thuis, onderweg en op vakantie.

Deel 2. – Tips voor de digitale wereld – Hoe ga je om met de digitale wereld? In dit deel geef ik tips om dit zo optimaal mogelijk in te richten.

Deel 3. – Doen! – Ga samen met je kind aan de slag! Creëer samen een hele eigen wereld.

Deel 4. – Leerzame Video’s – Antwoord op de vraag: Welke video’s zijn interessant en leerzaam voor kinderen? En hoe kan je kind zelf video’s maken.

Deel 5. – Educatieve Apps – Mijn tips voor educatieve apps op een rij.

Deel 6. – Naar Buiten – Ga samen naar buiten op avontuur. In dit deel geef ik praktische tips om samen buiten te spelen.

Bijlagen van het vakantieboek

Bij het boek zitten bijlagen die je direct kunt printen. Zo kun je gelijk aan de slag met alle ideeen. Ook zijn er links in het boek te vinden waar je nog meer extra materialen en video’s kunt vinden.

Delen met ouders – Meester Sander Abonnement

Veel leerkrachten hebben het Meester Sander abonnement. Zij kunnen het Meester Sander Vakantieboek gratis downloaden en delen met de ouders van hun school. Ben jij leerkracht en wil je dit boek met ouders delen? Neem dan ook het Meester Sander abonnement. Meer informatie daarover vind je hier: www.meestersander.nl/abonnement

Het Meester Sander Vakantieboek kun je aanschaffen via mijn webshop. Na het downloaden kun je er direct mee aan de slag. Je kunt het printen of lezen op een

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.