| | | |

Bewegend leren in de gouden weken

Het schooljaar staat op het punt van beginnen en daarom deel ik in deze blog deze beste tips om het schooljaar bewegend te starten. De eerste weken worden ook wel de gouden weken genoemd. Samen met de kinderen start je het schooljaar op en zorg jij er samen met de kinderen voor dat jullie een fijne groep worden en in een prettig klimaat kunnen leren. In deze blog help ik je op weg met tips voor bewegend leren tijdens de gouden weken!

Bewegend leren video – kennismaking

Bewegend leren Bundel Gouden Weken

Bewegend leren is gaaf! Tijdens het buitenspelen, in het speellokaal of gewoon op de gang en zowel met de kleuters en met groep 3. In deze bundel vind je de tofste ideeën voor de start van het schooljaar. Een digitale download met daarin 8 educatieve spelmomenten uitgewerkt.

De activiteiten in dit pakket zijn:

#1 Ontdek de school
#2 Met de hele groep
#3 Zoekplaten
#4 Dit kan ik al
#5 Blind programmeren
#6 Wat hoort bij elkaar?
#7 Fruitmand
#8 Back to school speurtocht

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 

Meester Sander abonnement

Bovenstaande bundel ontvang je ook als je mijn abonnement afsluit. Je krijgt niet alleen de buitenlessen, maar elke maand weer toffe nieuwe materialen. Zo staan er nu al bewegend leren lessen online voor het thema zomer, herfst, sinterklaas en kerst en er volgen nog veel meer toffe lessen!

Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden. Meer informatie vind je hier: https://meestersander.nl/abonnement/

Meer informatie vind je hier: https://meestersander.nl/abonnement/

Nog meer bewegend leren: Wasknijperparcours

Bewegend leren bundel zomer

Wat een lekker weer! Tijd om naar buiten te gaan en te werken over het thema zomer. Ook dit jaar heb ik weer nieuwe buitenlessen gemaakt die jij eenvoudig kunt uitvoeren in de klas. In deze blog vertel ik je er alles over.

10 complete bewegend leren lessen voor de onderbouw. Dat is de bewegend leren bundel Zomer die ik samen met mijn vrouw Merel heb ik gemaakt.


De activiteiten in dit pakket zijn:

#1 Tel de bolletjes – Motoriek, rekenen, tellen
#2 Ijsjes Dobbelspel – Motoriek, spel, rekenen, tekenen
#3 Zonnestralen – Motoriek, rekenen, tellen tot 20
#4 Beweegdictee Zomer – Motoriek, taal, woordenschat
#5 Seizoenen Brievenbus – Motoriek,taal, seizoenen, woordenschat
#6 Op de camping – Motoriek, taal, rekenen, vormen, cijfers, letters
#7 Beweegcodes – Motoriek, spel, rekenen
#8 Zomerspeurtocht – Motoriek, taal, letters, woorden
#9 Zomerdobbel – Motoriek, rekenen, dobbelstenen
#10 Parasol – Motoriek, taal, beginklank

Je ontvangt een download van 93 pagina’s met daarin de uitwerking van de activiteiten en bijlagen. Je dient het pakket zelf te printen. Soms heb je nog andere materialen nodig, dit staat bij de beschrijving van de les.

Deze bundel gratis downloaden? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 

Buitenles Parasol

Mijn persoonlijke favoriete les uit de bundel is de buitenles parasol. Kinderen moeten de strandlakens bij de juiste parasol brengen op het strand. Een erg leuke activiteit voor buiten.

Oefen de beginklank met deze video

Bij de buitenles parasol heb ik ook een bewegend leren video gemaakt. Zo kun je de woorden al oefenen in de klas.

Beweeghoek Zomer

Klaar? Actie! Ook binnen kun je bewegen in de zomer. Met de beweeghoek zomer worden de kinderen uitgedaagd om te gaan bewegen. Ze scannen de QR code en krijgen opdrachten te horen. Ze starten met joggen op hun plaats en daarna moeten ze de schelpen en plaatjes die bij de zomer horen aantikken. Ook maken ze verschillende bewegingen.

Dit spel gratis downloaden en nog veel meer bewegend leren downloads en webinars? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 

Unicorn Energizer

Zoek je nog een leuk en vrolijk tussendoortje? De Unicorn energizer is een aanrader voor alle leeftijden.

Webinar over bewegend leren

Wil jij meer weten over bewegend leren? In het Meester Sander abonnement vind je twee webinars over bewegend leren. In deze webinars leg ik uit wat bewegend leren is en geef je verschillende ideeen die je direct kunt gebruiken in de klas.

Ga naar www.meestersander.nl/abonnement voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.