Meester Sander Abonnement – Heel veel voordeel

Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden.

Sluit je het abonnement af, dan ontvang je exclusief toegang tot de online omgeving van mijn abonnement. In deze omgeving vind je de downloads, webinars en andere extra’s! En het leuke is dat er elke maand nieuwe dingen te vinden zijn.

Ben je al ingeschreven voor het abonnement? Klik dan hier om naar de online omgeving te gaan. Daar vind je alle downloads, webinars en meer.

Voordeel 1: Geen advertenties meer

Door het meester Sander abonnement af te sluiten steun je mijn website en kan ik de kosten van de website betalen uit de inkomsten van het abonnement. Je zult dan ook geen automatisch geplaatste advertenties meer tegenkomen op MeesterSander.nl.

Ook kun je alle bewegend leren video’s bekijken zonder reclame. Rechtstreeks in de online omgeving, dus niet op YouTube.

Dankjewel voor je steun!

Voordeel 2: Altijd gratis downloads, zoals mijn instructiemuren, Bee-bot jasjes en bewegend leren inspiratie!

In mijn webshop vind je veel betaalde downloads, maar als abonnee hoef jij natuurlijk niet elke keer apart te betalen voor deze downloads. Je kunt in de online omgeving de bestanden downloaden en direct gebruiken in de klas.

Deze downloads kun je altijd gratis downloaden als abonnee:
– Instructiemuren voor heel veel thema’s
– Bee-bot jasjes bij veel verschillende thema’s
– Inspiratie voor bewegend leren lessen

Uiteraard worden deze downloads aangevuld met nog veel meer toffe extra’s.

Voordeel 3: Elke maand exclusieve en nieuwe downloads

Elke maand kun je in de online omgeving nieuwe downloads verwachten. Op dit moment zijn de volgende downloads gepland. Natuurlijk bedenk ik elke maand nog weer leuke extra’s, dus laat je verrassen.

Mei 2021:
– Bee-bot mat Dinosaurussen t.w.v. € 12,95
– QR code luisteropdrachten dinosaurussen
– Buitenlesbundel met 10 buitenlessen
– Terugkijken bewegend leren webinar + materialen

Juni 2021:
– Bee-bot mat thema Zomer
– Bewegend leren lessen zomer

Juli 2021:
– Verrassing voor in de zomervakantie

Augustus 2021:
– Back To school – Handige downloads voor in de klas

SUPER September 2021:
– Alles voor het thema beroepen en de kinderboekenweek: programmeren, een digitale voorstelling, bewegend leren lessen en meer.

Oktober 2021:
– Thema Herfst

November 2021:
– Thema Sinterklaas

December 2021:
– Thema Kerst

Deze downloads koop je normaal in mijn webshop, maar kan je als lid gratis downloaden. Let op! Elke maand zijn dit andere downloads en zodra de maand voorbij is kan je ze niet meer downloaden uit de online omgeving.

Voordeel 4: Gratis webinars

In de online omgeving van geef ik regelmatig webinars over verschillende onderwerpen. Dit schooljaar zijn dat de volgende webinars. De webinars zijn een maand lang terug te kijken.

Webinar Mei 2021:
– ICT in de kleuterklas in 2021. Ik laat je de nieuwste tools, lessen en apps zien.

Webinar juni 2021:
– Bewegend leren in de zomer – Inspiratie voor bewegend leren in de zomer + handige downloads

Voordeel 5: Korting op workshops

Zodra het weer mogelijk is ontvang je korting op fysieke workshops bij jullie op school. In de online omgeving vind je daar meer informatie over.

Voordeel 6: Korting op het Instructieboek

Mijn instructieboek is alweer toe aan de derde druk. Natuurlijk wil jij ook een instructieboek inzetten in de klas. Als abonnee krijg jij 10% korting op het instructieboek. Vraag je kortingscode aan in de online omgeving.

Wat kost het abonnement?

Je sluit een abonnement af voor een jaar. Je betaalt per maand € 5,95 en krijgt dan toegang tot de complete online omgeving. De waarde die je ontvangt ligt vele malen hoger. De webinars betaal je normaal € 75,- voor en kan je nu al volgen voor € 5,95 per maand en dan krijg je ook nog heel veel betaalde downloads gratis.

Schrijf je in voor het abonnement:

Schoolabonnement

Wil je als school een abonnement afsluiten, dan stuur je een mail met daarin het aantal leerkrachten waar je het abonnement voor wilt afsluiten. Je ontvangt dan een factuur voor een jaarabonnement maal het aantal leerkrachten.

Ik heb mij aangemeld. Wanneer kan ik in de online omgeving om de gratis downloads te ontvangen?

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met een toegangscode om in te loggen in de online omgeving op http://www.meestersander.academy

%d bloggers liken dit: