Je kunt op MeesterSander.nl op een aantal manieren betalen:

In alle gevallen loopt de betaling via een beveiligde SSL-verbinding en zijn je gegevens dus volledig veilig! Bedrijven en scholen kunnen op rekening betalen na het aanmaken van een account en controle van de gegevens.

iDEAL

Doe je aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Wat zijn de voordelen van iDEAL?

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  • Jouw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen hou je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens

Op rekening na ontvangst (achteraf betalen)Bedrijven en scholen kunnen op rekening betalen na het aanmaken van een account en controle van de gegevens. Na verzending van de order ontvangt u factuur via de mail in PDF, met een betalingstermijn van 30 dagen netto. 

Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Je kunt direct je aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving.