29 september 2019 loop ik de Marathon van Berlijn. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Right2play!

Klik hieronder om te doneren:

Doneren

http://pif.one/meestersander

Weten waarom ik dit doe? Bekijk de video of lees hieronder verder!

Waarom Right to Play?

Op veel plekken in de wereld is het voor kinderen niet vanzelfsprekend om te spelen. Omdat ze in armoede leven. Omdat ze gevlucht zijn voor oorlog. Omdat ze moeten werken. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe. 

Right To Play laat kinderen wereldwijd spelen. Want als je speelt ben je voor even buutvrij. Dit doel sluit aan bij mijn werk, als leerkracht zie ik hoe belangrijk het is om spelen en te kunnen sporten.

Wil jij iets doen voor Right2play met je klas?

Doe dan mee met de 10 tellen speelstilte!

Op woensdag 18 september spelen kinderen in Nederland heel even niet. Want dan staan we met z’n allen Tien Tellen stil bij alle kinderen in de wereld voor wie spelen niet vanzelfsprekend is. Omdat ze in armoede leven. Omdat het onveilig is. Omdat ze moeten werken. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe.

Songwriter en rapper Diggy Dex heeft speciaal voor Tien Tellen Speelstilte een nummer en videoclip gemaakt. Daarbij liet hij zich inspireren door het werk van Right To Play. De single ‘Tien Seconden’ gaat dan ook over de kracht van spelen. Leuk weetje: de beelden in de clip zijn van onze speelprogramma’s in Ghana en Rwanda. Luister het nummer op Spotify

https://www.righttoplay.nl/nl/national-offices/national-office-netherlands/campaign-pages/doe-mee-aan-tien-tellen-speelstilte/

Klik hieronder om te doneren:

Doneren

http://pif.one/meestersander