Academy

Op zijn website deelt meester Sander al erg veel inspiratie en tips. Heb je hier niet genoeg aan, dan is MeesterSander.academy echt iets voor jou. Op de website MeesterSander.academy vind je zijn eigen opgerichte academy met online cursussen die je kunt volgen wanneer jij maar wilt. Erg handig en eenvoudig! Om kennis te maken met MeesterSander.academy kun je je nu geheel gratis inschrijven voor een 7-daagse cursus.

Naar de meestersander.academyvolg gratis de 7-daagse cursus: de digitale onderbouw

Cursussen

Gebruik het Digibord als een Pro

Bijna elke klas in Nederland heeft een digitaal schoolbord. Soms een scherm met een beamer, steeds vaker een touchscreen. Leuk zo’n scherm in je klas, maar wat kan je er allemaal mee? In deze cursus leer je welke tools jij kunt inzetten zodat je je straks een pro voelt tijdens je lessen. Alle tools die voorbijkomen zijn gratis te gebruiken en voor iedereen beschikbaar via internet.

€ 0,-

Maak kennis met de digitale onderbouw 

In deze 7 daagse e-mailcursus leg ik je elke dag een stukje uit van de mogelijkheden die er zijn met ICT in de onderbouw. Wat is er allemaal mogelijk en hoe kun je ICT het beste inzetten. In een week dompel ik je onder en hoop ik je een stukje op weg geholpen te hebben. Elke dag ontvang je een les in je mailbox en kijk jij de video, leest de teksten en voert de korte opdracht uit.

€ 0,-

Voor het eerst aan de slag met een iPad

De cursus bestaat uit 4 modules: De basis van de iPad, de iPad gebruiken in de klas, tips en extra. De eerste modulen is het belangrijkste om met de iPad te kunnen werken, maar ik zou ook zeker aanraden om de tweede modulen erachter aan te plakken. De laatste twee modules zijn vooral bedoeld voor mensen die alles uit het device willen halen. Het is goed om deze modules pas te volgen wanneer je helemaal vertrouwd bent met het apparaat.

Elk hoofdstuk bestaat uit een video en een beschrijving. In de beschrijving leg ik het doel uit en geef in korte en duidelijke termen de weg naar het doel uit. In de video laat ik in beeld en geluid zien hoe de iPad werkt en op welke manier jij ermee kunt werken. In de cursus vind je meer dan 3 uur aan instructies om aan de slag te kunnen met de iPad.

€ 121,-

De iPad effectief inzetten in de onderbouw 

Wil jij aan de slag met apps? Volg deze cursus en je bent er helemaal klaar voor. In deze cursus leer ik je de meest leerzame en gebruiksvriendelijke apps voor in de onderbouw (groep 1 t/m 3) kennen bij verschillende thema’s en leerdoelen. Wat kun jij na afloop van deze cursus?

  • Weet jij waar een goede app aan moet voldoen
  • Kun je de beste en leerzaamste apps voor je klas benoemen
  • Gebruik jij de iPad met plezier in de klas. 

Deze cursus bundel heeft als EXTRA BONUS ook de volledige cursus ‘Voor het eerst aan de slag met een iPad’

€ 242,-

FAQ – veelgestelde vragen

In de Meester Sander . Academy kun je online cursussen volgen waarmee je jouw onderwijsaanbod verbeterd en jouw kennis vergroot! De Meester Sander Academy is voor leraren een perfecte plaats om hun vaardigheden en kennis met tablets en apps te verbeteren en meer. Er zijn GRATIS cursussen te volgen en betaalde cursussen welke het geld meer dan waard zijn!
Hoelang heb ik toegang tot de cursus die ik heb aangeschaft?
Wat dacht je van levenslang?! Je krijgt toegang tot de online cursus zolang de cursus bestaat (voor eeuwig dus). Je kunt de cursus volgen waar en wanneer je wilt, en op je eigen tempo. Zolang je maar internet hebt, heb jij de cursus van Meester Sander .Academy bij de hand.
Zijn de cursussen ook geschikt voor leerkrachten in de bovenbouw?
Ja! De cursussen zijn gemaakt voor iedereen die met een digitaal schoolbord werkt. Mijn ervaring ligt in de onderbouw, maar als ICT-coördinator heb ik ook veel te maken met de hogere groepen. Deze kennis heb ik verwerkt in deze cursussen. De voorbeelden en lessen zijn dus zoveel mogelijk voor alle groepen van de basisschool.
Kan ik een cursus vanaf huis volgen?
Ja! Je kunt de cursus overal volgen. Je hebt alleen een laptop of tablet nodig. Alle tips uit de cursus zijn voor je digitale schoolbord, maar kun je eerst uitproberen op een tablet of laptop. Op deze manier kun je de cursus dus ook thuis doen.
Welk Digibord gebruik jij?
In de cursus gebruik ik het nieuwste touchscreen van Prowise. Prowise heeft het mogelijk gemaakt dat elke leerkracht deze cursus gratis kan volgen en daar ben ik erg blij mee. Maar voor de inhoud van de cursus maakt dit niet uit, met iedere type bord of scherm kun je de cursus volgen en weet ik zeker dat je er veel van gaat leren.

Wat andere zeggen:

“Het is erg fijn om lessen te volgen in Meester Sander’s Academy. Als leerkracht is het soms lastig om tijd te investeren in jezelf maar Meester Sander helpt je op een fijne manier je te ontwikkelen tot een 21st Centrury leerkracht, met passie voor het vak.”
%d bloggers liken dit: