Op woensdag 7 juni organiseert Eduwinkel samen met Meester Sander weer een leerzame middag in het nieuwe OntdekPunt van Stichting KindPunt en Meester Sander. Een geweldige plek om kinderen in het PO te inspireren en aan de slag te gaan met nieuwe technologieën. Tijdens deze middag vertellen we alles over de inzet van Wetenschap en Techniek in de klas, ga je zelf aan de slag met de materialen in een modern klaslokaal en natuurlijk ga je naar huis met praktische voorbeelden.

De middag wordt geopend door een interessante spreker en er zijn meerdere workshops waar je uit kunt kiezen. Hierover informeren we je binnenkort meer. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je nu alvast aan om zeker van deelname te zijn!

De Ontdekmiddag is op 7 juni van 14.00 – 17.30 uur en vindt plaats bij OntdekPunt Meppel, KP-Laan 22, 7943 CV in Meppel. Deze middag is bedoeld voor leerkrachten en directies PO, medewerkers BSO en kinderopvang en voor medewerkers bibliotheken die zich bezighouden met de inzet van nieuwe technologie binnen hun onderwijs.

Via dit formulier kun je je alvast inschrijven:

https://forms.gle/zG44YxVrtKHimYAa8