Meester Sander Abonnement – Heel veel voordeel

Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden.

Sluit je het abonnement af, dan ontvang je exclusief toegang tot de online omgeving van mijn abonnement. In deze omgeving vind je de downloads, webinars en andere extra’s! En het leuke is dat er elke maand nieuwe dingen te vinden zijn.

Ben je al ingeschreven voor het abonnement? Klik dan hier om naar de online omgeving te gaan. Daar vind je alle downloads, webinars en meer.

Voordeel 1: Geen advertenties meer

Door het meester Sander abonnement af te sluiten steun je mijn website en kan ik de kosten van de website betalen uit de inkomsten van het abonnement. Je zult dan ook geen automatisch geplaatste advertenties meer tegenkomen op MeesterSander.nl.

Ook kun je alle bewegend leren video’s bekijken zonder reclame. Rechtstreeks in de online omgeving, dus niet op YouTube.

Dankjewel voor je steun!

Voordeel 2: Altijd gratis downloads, zoals mijn instructiemuren, Bee-bot jasjes en bewegend leren inspiratie!

In mijn webshop vind je veel betaalde downloads, maar als abonnee hoef jij natuurlijk niet elke keer apart te betalen voor deze downloads. Je kunt in de online omgeving de bestanden downloaden en direct gebruiken in de klas.

Deze downloads kun je altijd gratis downloaden als abonnee:
– Instructiemuren voor heel veel thema’s
– Bee-bot jasjes bij veel verschillende thema’s
– Inspiratie voor bewegend leren lessen

Uiteraard worden deze downloads aangevuld met nog veel meer toffe extra’s.

Voordeel 3: Elke maand exclusieve en nieuwe downloads

Elke maand kun je in de online omgeving nieuwe downloads verwachten. Zodra je toegang hebt kun je direct de volgende bestanden downloaden en video’s bekijken. Natuurlijk bedenk ik elke maand nog weer leuke extra’s, dus laat je verrassen.

Direct beschikbaar:
– Bee-bot mat Dinosaurussen t.w.v. € 12,95
– QR code luisteropdrachten dinosaurussen
– Poster: Dinosaurus ABC
– Buitenlesbundel met 10 buitenlessen
– Bee-bot mat Strand
– Bee-bot mat duiken in de zee
– Het grote kampeer luisterboek
– Buitenles voetbal
– Buitenles zomerspeurtocht
– Buitenles Beweegcodes op de camping
– Bewegend leren Beweegdictee
– Buitenles Seizoenen brievenbus
– Buitenles kleuren, vormen, cijfers en letters op de camping
– Bewegend leren – Het geheime woord
– Meester Sander Vakantieboek

Augustus 2021:
– Back To school – Handige downloads voor in de klas
– Bewegend leren Cijfer van de week

SUPER September 2021:

  • Getal van de week video’s
  • Alles voor het thema beroepen en de kinderboekenweek: Instructievideo’s, Bee-bot jasjes en opdrachten, Bewegend leren video’s, Buitenlessen, boekenspeurtocht en een boekenkastposter.

Oktober 2021:
– Thema Herfst

November 2021:
– Thema Sinterklaas

December 2021:
– Thema Kerst

Deze downloads koop je normaal in mijn webshop, maar kan je als lid gratis downloaden. Let op! Elke maand zijn dit andere downloads en zodra de maand voorbij is kan je ze niet meer downloaden uit de online omgeving.

Voordeel 4: Gratis webinars

In de online omgeving van geef ik regelmatig webinars over verschillende onderwerpen. Ook zullen er gastsprekers komen die webinars verzorgen. De webinars zijn een maand lang terug te kijken.

Voordeel 5: Korting op workshops

Zodra het weer mogelijk is ontvang je korting op fysieke workshops bij jullie op school. In de online omgeving vind je daar meer informatie over.

Voordeel 6: Korting op het Instructieboek

Mijn instructieboek is alweer toe aan de derde druk. Natuurlijk wil jij ook een instructieboek inzetten in de klas. Als abonnee krijg jij 10% korting op het instructieboek. Vraag je kortingscode aan in de online omgeving.

Wat kost het abonnement?

Je sluit een abonnement af voor een jaar. Je betaalt per maand € 5,95 en krijgt dan toegang tot de complete online omgeving. De waarde die je ontvangt ligt vele malen hoger.

Schoolabonnement

Wil je als school een abonnement afsluiten, dan stuur je een mail naar Sander@meestersander.nl met daarin het aantal leerkrachten waar je het abonnement voor wilt afsluiten. Je ontvangt dan een factuur voor een jaarabonnement maal het aantal leerkrachten. In dit document vind je daar meer informatie over:

Je kunt als school ook eenvoudig het abonnement bestellen via onderstaande producten in mijn webshop. Je kunt direct betalen of op factuur.

Schrijf je in voor het abonnement:

Ik heb mij aangemeld. Wanneer kan ik in de online omgeving om de gratis downloads te ontvangen?

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met een toegangscode om in te loggen in de online omgeving op http://www.meestersander.academy

%d bloggers liken dit: