Meester Sander Abonnement – Heel veel voordeel

Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden.

Sluit je het abonnement af, dan ontvang je exclusief toegang tot de online omgeving van mijn abonnement. In deze omgeving vind je de downloads, webinars en andere extra’s! En het leuke is dat er elke maand nieuwe dingen te vinden zijn.

Ben je al ingeschreven voor het abonnement? Klik dan hier om naar de online omgeving te gaan. Daar vind je alle downloads, webinars en meer.

Voordeel 1: Geen advertenties meer

Door het meester Sander abonnement af te sluiten steun je mijn website en kan ik de kosten van de website betalen uit de inkomsten van het abonnement. Je zult dan ook geen automatisch geplaatste advertenties meer tegenkomen op MeesterSander.nl.

Ook kun je alle bewegend leren video’s bekijken zonder reclame. Rechtstreeks in de online omgeving, dus niet op YouTube.

Dankjewel voor je steun!

Voordeel 2: Altijd gratis downloads, zoals mijn instructiemuren, Bee-bot jasjes en bewegend leren inspiratie!

In mijn webshop vind je veel betaalde downloads, maar als abonnee hoef jij natuurlijk niet elke keer apart te betalen voor deze downloads. Je kunt in de online omgeving de bestanden downloaden en direct gebruiken in de klas.

Deze downloads kun je altijd gratis downloaden als abonnee:
– Instructiemuren voor heel veel thema’s
– Bee-bot jasjes bij veel verschillende thema’s
– Inspiratie voor bewegend leren lessen

Uiteraard worden deze downloads aangevuld met nog veel meer toffe extra’s.

Voordeel 3: Elke maand exclusieve en nieuwe downloads

Elke maand kun je in de online omgeving nieuwe downloads verwachten. Zodra je toegang hebt kun je direct de volgende bestanden downloaden en video’s bekijken. Natuurlijk bedenk ik elke maand nog weer leuke extra’s, dus laat je verrassen.

Direct beschikbaar:
– Bee-bot mat Dinosaurussen t.w.v. € 12,95
– QR code luisteropdrachten dinosaurussen
– Poster: Dinosaurus ABC
– Buitenlesbundel met 10 buitenlessen
– Bee-bot mat Strand
– Bee-bot mat duiken in de zee
– Het grote kampeer luisterboek
– Buitenles voetbal
– Buitenles zomerspeurtocht
– Buitenles Beweegcodes op de camping
– Bewegend leren Beweegdictee
– Buitenles Seizoenen brievenbus
– Buitenles kleuren, vormen, cijfers en letters op de camping
– Bewegend leren – Het geheime woord
– Meester Sander Vakantieboek
– En nog veel meer!

De downloads kun je ook loskopen in mijn webshop, maar het voordeel is dat je als abonnee altijd en overal beschikking hebt over alle downloads.

Voordeel 4: Gratis webinars

In de online omgeving van geef ik regelmatig webinars over verschillende onderwerpen. Ook zullen er gastsprekers komen die webinars verzorgen. De webinars zijn natuurlijk ook terug te kijken

Webinars 2022:

Kiene Kleuters Webinar – Februari 2022

Hoe herken je de hoogbegaafde kleuter en wat doe je ermee in de klas? Wil jij weten hoe je jouw slimme, kiene kleuter goed kan begeleiden op een praktische manier? Dan is dit webinar echt iets voor jou. Karen Wolters van REC5 duikt samen met mij in de wereld van de Kiene kleuter. Duik je mee? Wil jij praktische tips en ideeën om direct toe te passen, meld je dan hier aan.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Muziek in de klas met Dirk Scheele – Mei 2022

Dirk Scheele komt langs! In dit webinar vertelt Dirk over het gebruik van zijn liedjes in de klas en wat je allemaal nog meer kunt met muziek. Een aanrader!

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Bewegend leren en de motorische ontwikkeling bij kinderen – Juni 2022

Samen met een Psychomotorische kindercoach verzorg ik dit webinar. Wij gaan kijken naar het belang van de motoriek op het leren. Elke leerkracht zou deze kennis moeten hebben en daarom verzorgen wij samen dit webinar.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Thematisch werken zonder methode in de onderbouw – Ergens in 2022

Kleuters zijn fantastisch! Je kunt ze zoveel leren! Maar hoe doe je dat? In dit webinar geef ik je tips over het werken zonder methode en toch doelgericht, maar vooral met heel veel plezier.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Voordeel 5: Korting op workshops

Ontvang 50% korting op workshops van Meester Sander. Ga naar www.meestersander.nl/cursus voor het actuele aanbod.

Voordeel 6: Korting op het Instructieboek

Mijn instructieboek is alweer toe aan de derde druk. Natuurlijk wil jij ook een instructieboek inzetten in de klas. Als abonnee krijg jij € 20,- korting op het instructieboek. Vraag je kortingscode aan in de online omgeving.

Wat kost het abonnement?

Je sluit een abonnement af voor een jaar. Je betaalt per maand € 7,50 en krijgt dan toegang tot de complete online omgeving. De waarde die je ontvangt ligt vele malen hoger.

NIEUWE prijzen vanaf 1 maart 2022!

Let op! vanaf maart 2022 gaan de nieuwe prijzen in. Dit geldt alleen voor nieuwe abonnees. Sluit dus in februari 2022 nog voordelig het Meester Sander abonnement af en betaal altijd het lage tarief.
Huidige prijs: €5,95 /maand of € 72,00 /jaar
Vanaf 1 maart: € 7,50 /maand of € 89,95/jaar
(huidige abonnees blijven altijd het lage tarief betalen)

Schoolabonnement

Wil je als school een abonnement afsluiten, dan stuur je een mail naar Sander@meestersander.nl met daarin het aantal leerkrachten waar je het abonnement voor wilt afsluiten. Je ontvangt dan een factuur voor een jaarabonnement maal het aantal leerkrachten. In dit document vind je daar meer informatie over:

Je kunt als school ook eenvoudig het abonnement bestellen via onderstaande producten in mijn webshop. Je kunt direct betalen of op factuur.

Schrijf je in voor het abonnement:

Ik heb mij aangemeld. Wanneer kan ik in de online omgeving om de gratis downloads te ontvangen?

Je ontvangt binnen 24 uur een mail met een toegangscode om in te loggen in de online omgeving op http://www.meestersander.academy

%d bloggers liken dit: