Win een Osmo set!

Boek nu meester Sander voor een inspirerende workshop of lezing

Meester Sander leeft voor het onderwijs. Hij is met ruim tien jaar onderwijservaring en een jonge geest de vertegenwoordiging van zijn generatie. Hij bekijkt de wereld vanuit een creatieve invalshoek en laat graag zien hoe je het beste uit ieder kind kunt halen. Tijdens een workshop of lezing spreekt Sander over zijn ervaringen voor de klas en combineert deze met concrete tips die direct zijn toe te passen in het onderwijs.

Meester Sander is de combinatie tussen een druktemaker en een onderwijsnerd. Hij weet alles over ICT en heeft zelf ervaren hoe ICT in het onderwijs een meerwaarde kan hebben. Maar daarnaast loopt Sander marathons en weet hij hoe belangrijk bewegen is in een tijd dat stilzitten de norm is. Ieder kind heeft recht om te mogen bewegen, ook tijdens lestijd. Hoe je dit kan doen? Door naar buiten te gaan!

Meester Sander als spreker:

Sander spreekt met veel passie over lesgeven met ICT, lesgeven aan het jonge kind en buitenlessen. Het beste resultaat krijg je wanneer hij deze drie passies mag combineren en leerkrachten laat zien wat een prachtige beroep zij mogen uitoefenen.

Workshops en lezingen:

  • ICT in de onderbouw
  • De iPad effectief inzetten in de onderbouw
  • Naar buiten! Over bewegend leren in de onderbouw
  • Ouderavond over mediawijs opvoeden en gamen
  • School in de spotlights – Een succesvolle social media strategie voor je school

Meer informatie? Mail naar Sander@meesterSander.nl of bekijk de professionaliseringsgids.

In deze video leg ik uit hoe ik ruimte maak voor goed onderwijs:

Klik hier om mijn verhaal uit de video te lezen.

Lessen van meester Sander

In de afgelopen jaren heeft meester Sander een heleboel ideeën gedeeld met collega’s. Op de website van Kleuteruniversiteit vind je kant en klare lespakketten. Klik hier voor alle projecten die meester Sander heeft gemaakt bij Kleuteruniversiteit.

Voor FutureNL schrijft meester Sander elke maand een Digi-doener. Een complete les die je gratis kunt downloaden vol met inspiratie om de jongste generatie goed op te voeden in digitale vaardigheden. Klik hier om alle Digi-doeners te bekijken.

Inspiratie van meester Sander

De inspiratie van meester Sander kun je terugzien in zijn video’s op YouTube. Hierin deelt hij handige tips voor in de klas en laat zien hoe je ICT kan inzetten in je onderwijs. Klik hier om direct naar zijn YouTube-kanaal te gaan.

ICT in de onderbouw

Op deze website vind je inspiratie om ICT in te zetten in de onderbouw. Dit zijn de meest actuele thema’s:

Het Jeugdjournaal was bij ons in de klas:

PNG-afbeelding-BA8D4DA7831F-1

Bij RTL Live over de Nationale Buitenlesdag

Een kijkje bij mij in de klas