Samenwerken

Samenwerken met de meest innovatieve meester van Nederland? Dat kan!

Wat leuk dat je interesse hebt om samen te werken met meester Sander. Mijn persoonlijke drijfveer is het verbeteren van onderwijs op alle mogelijke manieren. Dit doe ik door leerkrachten te inspireren met mijn creatieve ideeën, zowel online in blogs en video’s als offline tijdens inspirerende workshops. Ik wil laten zien hoe leuk het onderwijs is en met welke (digitale) middelen je het onderwijs nog beter kunt maken. Sinds 2015 deel ik blogs, foto’s en video’s en daar ben ik niet van plan mee te stoppen.

Met mijn bedrijf MeesterSander.nl inspireer ik leerkrachten en maak de verbinding tussen technologische oplossingen en de praktische invulling daarvan in het onderwijs. Een samenwerken kan er op vele verschillende manieren uitzien, maar ik wil altijd mijn eigen creativiteit hierin kwijt kunnen. De opdrachten kunnen bestaan uit lessen bedenken, een video maken of een inspirerende lezing op locatie.

Heb je een tof idee voor een samenwerking? Stuur dan direct een mail naar: Sander@meesterSander.nl

Statistieken

Januari 2021

Bezoekers: 100.000 +
Paginaweergaven: 230.000 +
Instagram: 14.000 + volgers
Facebook: 21.000+ volgers
YouTube: 10.000 + abonnees
Nieuwsbrief Meester Sander: 5000+ abonnees

Nieuw: MeesterSander.Academy

Om mijn kennis te delen heb ik mijn eigen online MeesterSander.Academy gemaakt. Dit is een aparte website waarop leerkrachten een cursus kunnen volgen. In opdracht kan meester Sander een cursus op maat voor u maken.

Succesvolle samenwerkingen

Een aantal voorbeelden van succesvolle samenwerkingen vind je hieronder:

E-learning: Gebruik je Digibord als een Pro

In samenwerking met Prowise heb ik deze E-learning gemaakt. En door deze samenwerking kan ik deze E-learning gratis aanbieden aan alle leerkrachten in Nederland en België. Honderden leerkrachten hebben zich binnen een week ingeschreven.

Opening Nationale Onderwijstentoonstelling 2019 met André Kuipers, MeesterVlogger en Minister Arie Slob:

Cloudwise: e-book en video’s over de Acer Chromebook Tab 10

Shell: Een video en review over Generation Discover

Heutink: Advies over social media voor het platform http://www.heutinkvoorthuis.nl en videoreviews over de producten

Tijdschrift Juf en meester: Mijn eigen rubriek in het tijdschrift en op website. De serie heet meester Sander pakt uit en loopt nu al drie jaar.

Adverteren

Het is tegen betaling ook mogelijk om een gesponsord artikel of banner op mijn website te plaatsen. Echter wil ik zelf 100% achter het merk of product kunnen staan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de mail: Sander@meesterSander.nl

%d bloggers liken dit: