fbpx

Herfst

TinyTap

Tinytap.it is de ideale app. Je kunt je eigen spellen maken en laten spelen door de kinderen in je klas. Voor het thema herfst heb ik dit al voor je gedaan! Klik hieronder op de afbeeldingen en je komt op de juiste website uit. De kinderen kunnen het spel gelijk spelen!

itunes_512x512-1

Op Tablets kun je de TinyTap app gratis installeren en op computer en digitaal schoolbord speel je het in de browser en hoef je niks te installeren. Wil je zelf ook een spel maken? Bekijk dan mijn instructiefilmpje!

IMG_0413

Klik hieronder om de Tinytap direct te starten:

Klik op de link om de Tinytap te openen op je telefoon of tablet: http://www.tinytap.it/activities/g2cu4/tellen-tot-10-thema-herfst-kleuters-meestersandernl

http://www.tinytap.it/activities/g2cue/tellen-tot-20-thema-herfst-kleuters-meestersandernl

Kahoots

Speel samen met de kinderen een Kahoot Quiz. Zorg voor meerdere tablets en een digitaal schoolbord. De kinderen kunnen nu tegen elkaar spelen.
Start de quiz en voer de code in. Iedereen kan nu zijn naam invoeren en kan punten behalen door het juiste antwoord te geven. Klik hieronder op de link om bij het spel over de herfst te komen.

https://play.kahoot.it/#/k/dfbfa0d0-5eb5-4e01-95fe-3d8cf1cc0c37

Ben je nog niet bekend met Kahoot? Bekijk dan zeker eens deze uitleg van Juf Marita!

Schermafbeelding 2017-09-25 om 09.45.59.png

Digi-doener Herfstwandeling

Tijdens deze les gaan de leerlingen ervaren hoe ze puzzels kunnen oplossen door informatie te noteren en te verwerken. Ook leren ze om samen te werken aan een opdracht en zo het hertje te helpen. De les heeft zowel doe- als praatopdrachten en is daardoor afwisselend en interactief. 

digi-doener herfst meester Sander

Digi-doener Herfstschatten

digi-doener herfstschatten

Bongobos Herfst

Dierenzoeker

Schermafbeelding 2017-09-24 om 20.19.35

Juf Jannie Seizoenen leren

%d bloggers liken dit: