Digitale middelen zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Maar wist je dat je digitale middelen ook heel goed kunt gebruiken in de kleuterklas? Tijdens deze studiemiddag ga ik je laten zien hoe jij dit kunt doen in je eigen klas.

Inhoud van deze studiemiddag

Tijdens deze studiemiddag laat ik je zien hoe ik in de afgelopen jaren de iPad heb ingezet in mijn klas. Dit gaat aan de hand van praktische voorbeelden. Mijn voorbeelden sluiten aan bij het werken met kleuters. Het gaat dus om spelenderwijs leren. Mijn doel is om kinderen niet in het scherm te laten verdwijnen en ervoor te zorgen dat ze een rijke ervaring opdoen in de klas. Dit kan je heel goed ondersteunen met ICT. In deze video leg ik uit wat je kunt verwachten:

Inclusief de volgende onderdelen:

  • Digitaal toegang tot alle studiematerialen en presentatie
  • + alle downloads die ik laat zien tijdens deze middag.

Waar?

OntdekPunt Meppel. K.P. laan 22 in Meppel

Data:

Deze studiemiddag kun je op twee momenten bijwonen:
21-06-2023 en 13-09-2023
De middag duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze studiemiddag op je eigen school te organiseren. Stuur daarvoor een mailtje naar Sander@meestersander.nl

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven voor deze studiemiddag door een van de volgende producten af te rekenen. Je kunt ook kiezen voor betalen op factuur.

Abonnee? Dan krijg je 50% korting! Log in op het abonnement en ga naar de shop om de workshop met korting te boeken. Klik hier voor de abonnement website.

Meer cursussen en workshop van Meester Sander vind je hier.