Op deze pagina vind je de beste koptelefoons voor thuis en op school!

Waar moet een goede kinderkoptelefoon aan voldoen?

Geluid is net als zonnestralen: lang genoeg en helder genoeg, en je zult het merken. Dus hoe harder het geluid, hoe minder lang je oren dit aankunnen zonder te beschadigen. Daarom is het verstandig om te kijken naar het aan Decibel(Db) van een koptelefoon. Aangeraden wordt een maximum van 85 Db voor kinderen. Daarom raad ik je ook aan om een echte kinderkoptelefoon te kopen en niet zomaar een goedkoop exemplaar online. Naast dat deze vaak snel stuk gaan en dit dus veel minder duurzaam is, kunnen deze koptelefoons ook schade veroorzaken aan de oren van kinderen.

Daarnaast moet een koptelefoon stevig zijn, tegen een stootje kunnen en moet de kabel het liefst vervangbaar zijn. Hieronder vind je mijn favorieten.

In deze video laat ik je de beste koptelefoons voor kinderen zien

De beste koptelefoons voor kinderen tot 8 jaar

De Kidscover Koptelefoon is mijn favoriete koptelefoon voor jonge kinderen. Super flexibel, begrensd en met een verwisselbare kabel. Op mijn Instagram geef ik een kidscover koptelefoon weg. Je kunt meedoen tot 2 april 2021.
Klik hier om naar mijn instagram-pagina te gaan.

Splitter

Wil je kinderen samen naar hetzelfde fragment laten luisteren? Schaf dan een splitter aan. Kost bijna niks, maar is wel super handig. Let wel op dat de goedkoopste oplossing niet altijd past op jullie apparaat.

De beste koptelefoon voor kinderen vanaf 8 jaar

De Buddyphone is uitermate geschikt voor oudere kinderen. Iets kwetsbaarder, maar met een aantal leuke extra’s. Kinderen zijn gek op de stickers die geleverd worden bij de koptelefoon. De nieuwste BuddyPhones hebben een microfoon. Handig wanneer kinderen gaan videobellen met andere kinderen of iets moeten inspreken.

Bouw je eigen koptelefoon

De Kano Computing Headphone is een echte aanrader. Deze koptelefoon moeten kinderen zelf bouwen. Net als de computers van Kano is de koptelefoon modulair en kan zowel met een kabel als met Bluetooth worden aangesloten. Check de video voor een uitleg.

https://kano.me/eu/store/products/headphones

Deze pagina bevat Affiliate links