|

Kiene kleuters in de klas – Een Meester Sander webinar

Om je te inspireren organiseer ik de komende maanden weer een aantal webinars. De webinars gaan over verschillende onderwerpen waar je als leerkracht direct mee aan de slag kunt in de klas. Het eerst webinar is op 10 februari en gaat over Kiene Kleuters! Een heel interessant onderwerp. Ik heb een gastspreker geregeld die erg veel over dit onderwerp weet en samen met haar geef ik je praktische tips!

Kiene Kleuters Webinar – Februari 2022

Hoe herken je de hoogbegaafde kleuter en wat doe je ermee in de klas? Wil jij weten hoe je jouw slimme, kiene kleuter goed kan begeleiden op een praktische manier? Dan is dit webinar echt iets voor jou. Karen Wolters van REC5 duikt samen met mij in de wereld van de Kiene kleuter. Duik je mee? Wil jij praktische tips en ideeën om direct toe te passen, meld je dan hier aan.

Het webinar is op 10 februari om 15:30 uur en ook later terug te kijken.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken – Ga voor meer informatie over het Meester Sander abonnement naar www.meestersander.nl/abonnement

Over REC5

Hoogbegaafd zijn lijkt een voorrecht en dat kan het ook zijn. Het kan echter ook problemen veroorzaken als de omgeving van het hoogbegaafde kind of de begaafde volwassene er niet op is ingesteld. Of als de begaafde er niet effectief mee leert omgaan. 

Wij vinden het belangrijk dat school, ouders en kind voldoende inzichten krijgen in leerbehoeftes en leerstrategieën en praktische, effectieve vaardigheden ontwikkelen. We baseren ons op wetenschap en maken de vertaling naar praktische toepasbaarheid waarbij de kernwaarden persoonlijkinspirerend en maatwerk centraal staan.

www.rec5.nl

Nog meer webinars in 2022

In de komende maanden organiseer ik nog meer webinars:

Muziek in de klas met Dirk Scheele – Maart 2022

Dirk Scheele komt langs! In dit webinar vertelt Dirk over het gebruik van zijn liedjes in de klas en wat je allemaal nog meer kunt met muziek. Een aanrader!

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Bewegend leren in de onderbouw – Nieuwe voorbeelden uit de praktijk – April 2022

Wij gaan bewegend leren! Dit webinar zit vol met praktische voorbeelden en tips! Ik heb een heleboel nieuwe lessen gemaakt en uitgeprobeerd en in dit webinar laat ik ze aan je zien. na afloop kun je ze natuurlijk ook direct zelf in de klas gebruiken!

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Thematisch werken zonder methode in de onderbouw – Juni 2022

Kleuters zijn fantastisch! Je kunt ze zoveel leren! Maar hoe doe je dat? In dit webinar geef ik je tips over het werken zonder methode en toch doelgericht, maar vooral met heel veel plezier.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.