Muziek maken met kinderen – Een Webinar met Dirk Scheele

De afgelopen periode heb ik verschillende video’s gemaakt met Dirk Scheele. Dit zijn leuke muzikale video’s geworden die je goed kunt gebruiken in de klas. Tijdens het opnemen heb ik Dirk ook gestrikt voor een webinar. Ik ga met Dirk in gesprek over muziek maken met kinderen. Dit gesprek is nu beschikbaar als webinar!

Bekijk hier een fragment uit het webinar:

Dirk vertelt in dit webinar over het maken van muziek met kinderen. Op welke manier kun je muziek maken en hoe kan je kinderen erbij betrekken. Op deze vragen geeft Dirk antwoord en hij geeft een heleboel simpele tips.

Bekijk het hele webinar in het Meester Sander abonnement

Dit webinar is onderdeel van het Meester Sander abonnement. Het gesprek kun je daar helemaal bekijken en je vindt er nog veel meer toffe webinars en materialen voor in de klas. Ga naar www.meestersander.nl/abonnement voor alle info!

Ben je al abonnee? Klik dan hier om direct in te loggen.

Cursusaanbod Schooljaar 2022/2023

NIEUW! Mijn cursusaanbod voor het nieuwe schooljaar staat live! Kom je bij mij langs in Meppel? Het komende jaar geef ik verschillende cursussen. Ik heb er super veel zin in. Natuurlijk kan ik ook bij jullie langskomen. Maar wees er snel bij, want de aanvragen voor het nieuwe schooljaar stromen binnen. Klik hier voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.