LOF-festival: de ontmoetingsplek voor leerkrachten met een pioniershart

Onderwijsinnovatie vind ik super belangrijk. Dat is ook de reden dat ik mij inzet voor het LOF: Leraren Ontwikkelfonds. Dit fonds geeft leerkrachten de mogelijkheid om hun eigen onderwijs op school verder te ontwikkelen. Ben jij zo’n pionierde leerkracht of wil je dit worden? Kom dan naar het LOF festival op 5 oktober in Amersfoort.

Wat kun je verwachten?

Een dag in het teken van innovatie in het onderwijs en het delen van opgedane kennis en ervaring. Met inspirerende sprekers zoals Marco Snoek, lector Leren & Innoveren en Paul Iske, hoogleraar Universiteit Maastricht en oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Interessante workshops ‘Breinbewust onderwijs’ en ‘Robotica, mag het wat meer zijn’ en natuurlijk ontmoetingen met (oud-) pioniers. Het programma is inmiddels bekend, dus kijk snel voor een sneak preview

 


Klik hier om je op te geven voor het festival! 

LOF-festival960px-a-370x163


Wat is het Leraren Ontwikkelfonds?

De leraar is de centrale spil en de creatieve architect van het onderwijs. Het LOF wil die positie van leraren, met oog voor vernieuwing, stimuleren en leraren uit verschillende sectoren aan elkaar verbinden. Leraren worden in staat gesteld om zelf aan onderwijsontwikkeling te werken en elkaar door netwerkvorming te versterken. Het LOF ondersteunt leraren bij het uitwerken van hun initiatief en zorgt dat de deelnemers van en met elkaar kunnen leren.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.