NIEUW! Poster Getal van de week

Een poster in de klas is leuk, maar met deze getal van de week poster is iets bijzonder. Je kunt de vakjes samen met de kinderen vullen. In veel onderbouw klassen staat elke week een getal centraal. Veel scholen gebruiken al mijn bewegend leren video’s voor het introduceren en oefenen van het getal van de week. Nu komen daar hele toffe posters bij.

In deze video laat ik de getal van de week posters zien:

Maak samen de poster compleet

De getal van de week posters zijn ideaal om kinderen kennis te laten maken met de cijfers en de getalbeelden. Bij elk getal staan verschillende weergaven van dit getal. Zoals een eierdoos, dobbelstenen en turven. De posters kun je hieronder aanschaffen, afdrukken en direct ophangen in de klas. Maar nog leuker is het om de posters samen met de kinderen te vullen. In de download vind je een poster met lege vakjes. Ook vind je de inhoud voor de vakjes ook in de download. Je drukt deze pagina’s af op stickerpapier en knipt de kaartjes los. Nu kun je elke week samen met de kinderen de stickers opplakken in de vakjes.

Waarom vul je de posters samen met de kinderen?

Een poster in de klas is heel leuk, maar door de poster samen met de kinderen te vullen worden de kinderen ook eigenaar van de poster. Elke week komt er een rij bij en zo maak je samen de poster compleet. Door elke week de nadruk op een getal te leggen en deze samen op te plakken zijn de kinderen veel bewuster bezig met de getallen en wat er op de poster staat. Ik raad je dan ook aan om de poster op een hoogte te hangen dat de kinderen er zelf bij kunnen. Je kunt ervoor kiezen om het bijvoorbeeld op of naast de deur van je klas te hangen. Zo zien kinderen meerdere keren op een dag de poster hangen. Daarnaast kunnen kinderen de poster ook aan hun ouders laten zien.

DOWNLOAD: De poster kun je kopen in mijn webshop, maar is ook onderdeel van het meester Sander abonnement

Deze posters gratis downloaden? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 

Bewegend leren getal van de week

De posters sluiten aan bij mijn bewegend leren video’s van het getal van de week. Bij elk getal zijn er 5 video’s gemaakt. Het eerste seizoen staat online op mijn bewegend leren YouTube kanaal en kun je vinden in Het Meester Sander abonnement.

Bekijk alle video’s op www.meestersander.nl/getalvandeweek

Seizoen 2: getallen 11 t/m 20

In augustus en september 2022 komt het nieuwe seizoen van het getal van de week online. Hierin oefen ik de getallen van 11 t/m 20.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.