Nieuw! Bewegend leren Getal van de week

Bewegend leren is een feestje en dat kan nu elke dag! Voor het aanleren van getallen en cijfers heb ik nu een heleboel nieuwe video’s gemaakt. In deze video’s bewegen de kinderen en maken ze kennis met verschillende getallen en zijn actief aan de slag.

Aan de slag met getallen en cijfers in bewegend leren video’s

Elke week stel ik in de klas een ander getal centraal. Door elke week aandacht te besteden aan een ander getal merk ik dat de kinderen na een aantal weken de getallen veel beter kennen en herkennen. Je kunt met het getal van de week ervoor zorgen dat jij samen met de kinderen actief aan het leren bent. Je kunt dit in allerlei onderdelen van de klas laten terugkomen. In deze video leg ik alles uit over de nieuwe bewegend leren video’s:

Getal van de week – Introductie

Elke week start met een introductie video. Hierin maak ik samen met de kinderen kennis met een getal. Voor kinderen is het erg fijn dat dit elke week op dezelfde manier gebeurt. Hiervoor kun je nu mijn video gebruiken. Uiteraard ga je na de video zelf actief aan de slag in de klas. Bekijk hier de video voor het getal 1:

Seizoen 2

Nieuw YouTube Kanaal

De video’s over het getal van de week verschijnen op mijn nieuwe YouTube kanaal. Dit nieuwe YouTube kanaal heb ik speciaal gemaakt voor bewegend leren series. De allereerste serie video’s die hierop verschijnt zijn de getal van de week video’s. Het eerste seizoen bestaat uit de getallen van 1 t/m 10. Daarnaast komen er nog veel meer bewegend leren series voor alle groepen van de basisschool. Zorg er dus voor dat je geabonneerd bent en stuur het ook door naar je collega’s.

Elke dag oefenen met een bewegend leren video

Wil je niet alleen elke week oefenen, maar zelfs elke dag. Dan kan dat ook! Voor elk getal van de week maak ik 5 video’s. Voor elke dag van de week 1. De video’s hebben de volgende onderwerpen

Maandag: Introductie
Dinsdag: Bewegingen met het getal van de week
Woensdag: Quiz vragen over het getal van de week.
Donderdag: Dierenverstoppertje
Vrijdag: Getallenbingo en herhaling van de hele week.

De video’s verschijnen in het Meester Sander abonnement en duren tussen de 3 en 5 minuten.

Bekijk alle video’s met het meester Sander Abonnement

Wil jij elke dag gaan bewegen, dan kun je de video’s bekijken in het abonnement. Ga naar www.meestersander.nl/abonnement voor alle informatie over het abonnement. Je krijgt naast deze video’s nog veel meer toffe materialen voor bewegend leren en meer!

Poster getal van de week

De getal van de week posters zijn ideaal om kinderen kennis te laten maken met de cijfers en de getalbeelden. Bij elk getal staan verschillende weergaven van dit getal. Zoals een eierdoos, dobbelstenen en turven. De posters kun je hieronder aanschaffen, afdrukken en direct ophangen in de klas. Maar nog leuker is het om de posters samen met de kinderen te vullen. In de download vind je een poster met lege vakjes. Ook vind je de inhoud voor de vakjes ook in de download. Je drukt deze pagina’s af op stickerpapier en knipt de kaartjes los. Nu kun je elke week samen met de kinderen de stickers opplakken in de vakjes.

Deze posters gratis downloaden? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 

Bekijk ook: Bewegen op de getallenlijn

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.