| |

NIEUW Buitenlesbundel met heel veel inspiratie

Bewegend leren is gaaf! Al jaren geef ik daarom ook buitenles. Tijdens het buitenspelen, met de kleuters en met groep 3. De tofste ideeen zijn nu verzameld in deze buitenlesbundel. Een digitale download met daarin 10 educatieve spelmomenten uitgewerkt. In deze blog vertel ik je alles over deze 10 nieuwe buitenlessen.

De lessen zijn zo gemaakt dat je ze eenvoudig kunt differentiëren. Zo kun je de meeste activiteiten eenvoudig aan groep 1 t/m 3 aanbieden. Met een aantal kleine aanpassingen zorgt dit voor hele toffe activiteiten. Het mooiste vinden wij de samenwerking tussen de kinderen van de verschillende leeftijden. Daarom is dit pakket dus het meest geschikt voor een groep 1/2, 1/2/3 of groep 2/3. Natuurlijk zijn ze ook prima te gebruiken in een losse kleuterklas.

Juf Merel en Meester Sander

Samen met mijn vrouw Merel heb ik deze bundel gemaakt. Zij staat drie dagen in de week voor de klas en deelt haar ideeën op JufMerel.com. Ook deelt ze veel ideeen op haar Instagrampagina: www.instagram.com/jufmerel.

Wij vinden het fantastisch om buitenlessen te geven. Weer of geen weer, wij gaan naar buiten. Kinderen vinden het erg leuk om actief aan de slag te gaan met de leerstof en het geeft ons heel veel plezier om deze lessen te bedenken en te geven. In deze bundel vind je tien uitgewerkte activiteiten voor groep 1 t/m 3.

De activiteiten in dit pakket zijn:
1. Beweegparcours
2. Cijferspel
3. Geheime code
4. Hinkelpaden
5. Kleuren rijmspel
6. Vliegtuigjes wedstrijd
7. Postbode spel
8. Speurtocht
9. Tekenen
10. Vissen

Vanaf vandaag is ons nieuwe pakket vol met educatieve spelmomenten voor groep 1 t/m 3 verschenen. Klik hieronder om het direct te bestellen. Heb jij het meester Sander Abonnement? Dan kun je in de digitale omgeving dit pakket direct downloaden!

Heel veel voordeel – meester Sander abonnement

Bovenstaande bundel ontvang je ook als je mijn abonnement afsluit. Je krijgt niet alleen de buitenlessen, maar elke maand weer toffe nieuwe materialen.

Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden. Meer informatie vind je hier: https://meestersander.nl/abonnement/

Meer informatie vind je hier: https://meestersander.nl/abonnement/

Bewegend leren Webinar

Bewegend leren is een feestje en dat ga ik je laten zien in deze webinar. De webinar is geschikt voor leerkrachten uit de onderbouw die graag nog meer in beweging komen met hun klas.

Tientallen positieve reacties ontving ik op mijn webinar bewegend leren. Schaf nu de terugkijk link aan voor dit webinar. Je ontvangt na het aanschaffen direct de link naar het webinar en alle bestanden uit het webinar.

Nog meer bewegend leren: Wasknijperparcours

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.