| | | |

Start 2022 slim met een gratis klas-account op SmartGamesLive.com

SmartGames heeft een hele toffe actie om 2022 slim te starten. Je kunt nu 20 SmartGames gratis spelen op SmartGamesLive.com. In deze blog vertel ik je er alles over SmartGameslive en leg ik je uit hoe jij dit thuis en in de klas kunt gebruiken.

Deze blog is gemaakt in samenwerking met SmartGamesLive

In deze video laat ik SmartGamesLive zien

Wat zijn SmartGames? 

Smartgames stimuleren logisch denken, ruimtelijk inzicht en probleem-oplossend denken. Het zijn uitdagende puzzels in veel verschillende thema’s. Op school zetten wij deze spellen vooral in voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong, maar de spellen zijn eigenlijk geschikt voor alle leeftijden. Elk spel heeft verschillende niveaus, daardoor kunnen kinderen op hun eigen niveau instappen. Kinderen spelen Smartgames alleen en samen. 

Er zijn al SmartGames voor kinderen vanaf 2 jaar. Bekijk de spellen hier: https://gamesbysmart.com/nl/

SmartGamesLive – Online IQ puzzelspellen

SmartGamesLive biedt dezelfde spellen, maar dan in een veilige online omgeving zonder reclame. Je kunt intotaal 20 SmartGames spelen. Je maakt een account aan en je score wordt ook nog bijgehouden. 

Het mooie van de website is dat het op elk apparaat met een internetverbinding werkt. Je kunt dus zowel op je telefoon, tablet, laptop en zelf digibord aan de slag met de spellen. Zo kun je dus een SmartGame op je digibord uitleggen. Heel handig!

Een groot voordeel van de online variant vind ik dat kinderen direct feedback krijgen of ze het goed hebben gedaan. Ze krijgen ook een score te zien en kunnen deze proberen te verbeteren. Ook krijg je beloningen als je meer spellen achter elkaar speelt. 

Gratis klasaccount voor leerkrachten

Bij het registeren kun je aangeven of je een leerkracht bent. Je kunt SmartGamesLive dan tot de zomer gratis gebruiken ipv €20,- te betalen en je zit nergens aan vast. Je vult de gegevens van je school in en kunt daarna voor elke leerling een account aanmaken. Super handig. Zo kunnen kinderen thuis en in de klas aan de slag met hun SmartGames. Jij kunt als leerkracht ook precies zien wat kinderen gedaan hebben. 

Voordelen van SmartGamesLive

  • Kinderen kunnen zelfstandig dit spel spelen
  • Reclamevrij en full-screen te spelen
  • Kinderen loggen in met een eigen account en kunnen daardoor verder gaan waar ze gebleven waren
  • Overal en altijd spelen op een apparaat met internet

Hoe kan jij je aanmelden? 

Ga naar www.SmartGamesLive.com en klik rechtsboven op registeren. Als je leerkracht bent kun je dit aanvinken en zo een gratis klasaccount aanmaken. 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.