|

Thuisopdrachten voor kleuters – thema winter, Noord & Zuidpool en Ziekenhuis

Vanaf 4 januari geven wij weer afstandsonderwijs. Om dit zo goed mogelijk vorm te kunnen geven ben ik nu al aan het nadenken over activiteiten die je kinderen kunt laten doen. De meeste scholen werken rondom thema’s zoals winter, Noord & zuidpool en ziek zijn. Daarom deel ik in deze blog de beste tips voor deze thema’s!

Tips van meester Sander

Natuurlijk heb ik ook voor deze thema’s verschillende instructievideo’s en andere tips verzameld. Zo vind je hieronder nieuwe bewegend leren video’s voor het thema winter. Voor de andere thema’s komen deze er nog aan. Heb jij nog suggesties voor video’s die ik moet maken, dan hoor ik het graag.

Wil je meer inspiratie? Volg mij dan zeker op instagram!

Thema winter

Lezen is heel belangrijk en daarom begin ik met een boekentip! Dit boek is ideaal voor jonge kinderen die starten met lezen.

Boeken en verhalen voor alle thuisblijvertjes

Bewegend leren thema winter

Bewegend leren Video’s thema winter

Instructievideo’s

Downloads

Met de app Quiver en Quiver masks kun je heel eenvoudig een kleurplaat tot leven laten komen. Ik heb de kleurplaten die bij dit thema alvast voor je uitgezocht. Print de kleurplaten uit en kleur ze in. Je zult verbaasd staan over het resultaat.

Kleuren op nummer – winter

Spelletjes

Thema Noord & Zuidpool

Bewegend leren

Instructievideo’s

Spelletjes

Thema Ziekenhuis

Bewegend leren

Instructievideo’s

Gratis app – Playmobil Ziekenhuis

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.