| | | | |

Knutsel en vouw een tent, walvis of zon met de Instructiemuur thema zomer

Vouw een vis of tent en jullie klas is helemaal klaar voor de zomer. Natuurlijk heb ik ook voor dit thema weer een aantal instructievideo’s gemaakt. Met deze instructievideo’s kunnen kinderen zelfstandig een walvis, zon of ijsje vouwen.

Tent vouwen

Walvis vouwen

Vis Vouwen

Zon knutselen

IJsje knutselen

In de klas gebruik ik QR codes om de kinderen snel en eenvoudig naar de juiste video te laten gaan. Dit noem ik mijn instructiemuur. De kinderen kunnen zo snel en eenvoudig een instructie bekijken en zelfstandig aan de slag. Wil je de instructiemuur ook? Voor een klein bedrag kun je deze hier aanschaffen. Als je het Meester Sander abonnement hebt kun je de instructiemuur gratis downloaden in de online omgeving. Nog geen abonnee? Check alle voordelen op https://www.meestersander.nl/abonnement

Waarom gebruik ik een instructiemuur?

In deze video leg ik uit waarom ik aan de slag ben gegaan met een instructiemuur.

Instructieboek

Meer inspiratie voor het thema zomer? Bekijk dan ook deze blogs:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.