| |

Nieuw Sinterklaas spel uit op iOS en Android!

Vanmiddag ontving ik dit persbericht en dit moet ik met jullie delen! Een hele toffe nieuwe Sinterklaas app op Android en iPad!

Bekijk de release trailer hier:

Over Sinterklaas Feest
Voor kinderen is de leukste tijd van het jaar weer bijna aangebroken, de tijd dat Sinterklaas weer in het land is. De developers van studio Midnight Pigeon vonden dat een leuk kinderspel daarbij niet mocht ontbreken. Samen met de hulp Pieten is er een game ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2+ tot ongeveer 5 jaar oud.

In de game kunnen kinderen 8 mini-games spelen en Sinterklaas helpen met de voorbereidingen voor pakjesavond. Ze helpen de Sint om cadeautjes te verzamelen, maken muziek met de roetveegpieten, spelen verstoppetje, versieren chocolade letters, zetten speelgoed in elkaar, maken het Paard van Sinterklaas klaar voor zijn slaapje, zoeken strooigoed, en gooien sneeuwballen met de Pieten.

Naast plezier maken met de Pieten, leren kinderen onbewust en spelenderwijs verschillende vormen kennen, gebruiken ze hun creativiteit en wordt hun geheugen geprikkeld.
Er zit 0 reclame of data tracking in de app, het is dus een puur kinderspel.

De app heb ik natuurlijk op mijn pagina over Sinterklaas apps geplaatst. Klik hier om de app te downloaden en meer digitale tips te bekijken voor het thema sinterklaas.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.