| |

Tijdelijk gratis: Sinterklaas Feest app!

Vanmiddag ontving ik dit persbericht en dit moet ik met jullie delen! Een hele toffe nieuwe Sinterklaas app op Android en iPad!

Bekijk de release trailer hier:

Over Sinterklaas Feest
Voor kinderen is de leukste tijd van het jaar weer bijna aangebroken, de tijd dat Sinterklaas weer in het land is. De developers van studio Midnight Pigeon vonden dat een leuk kinderspel daarbij niet mocht ontbreken. Samen met de hulp Pieten is er een game ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2+ tot ongeveer 5 jaar oud.

In de game kunnen kinderen 8 mini-games spelen en Sinterklaas helpen met de voorbereidingen voor pakjesavond. Ze helpen de Sint om cadeautjes te verzamelen, maken muziek met de roetveegpieten, spelen verstoppetje, versieren chocolade letters, zetten speelgoed in elkaar, maken het Paard van Sinterklaas klaar voor zijn slaapje, zoeken strooigoed, en gooien sneeuwballen met de Pieten.

Naast plezier maken met de Pieten, leren kinderen onbewust en spelenderwijs verschillende vormen kennen, gebruiken ze hun creativiteit en wordt hun geheugen geprikkeld.
Er zit 0 reclame of data tracking in de app, het is dus een puur kinderspel.

De app is op dit moment (16 november 2023 om 07:30 uur) gratis te downloaden op de iPad. Dit is waarschijnlijk tijdelijk!

De app is hier te downloaden voor de iPad: https://apps.apple.com/us/app/sinterklaas-feest/id1533866865

En hier voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.midnightpigeon.sinterklaasfeest

De beste Black Friday deals voor leerzaam speelgoed
Tip van meester Sander

De beste Black Friday deals voor leerzaam speelgoed

In deze blog zet ik de beste black friday deals voor je op een rij. Er zijn een aantal toffe aanbiedingen die je niet mag missen. Dit leerzame speelgoed is geschikt voor thuis en in de klas! Meester Sander instructieboek – Normaal € 89,95 OSMO Little Genius Kit – Normaal €99,95 Deze set is ideaal…

Tip! Oefenen met begrijpend luisteren tijdens het thema Sinterklaas
Sinterklaas | Tip van meester Sander

Tip! Oefenen met begrijpend luisteren tijdens het thema Sinterklaas

Kinderen zijn altijd super betrokken bij het thema Sinterklaas. Daarom gebruik ik dit thema ook graag om te werken aan begrijpend luisteren. Voor dit thema heb ik dan ook een luisterspel en luisterboek gemaakt. De kinderen oefenen met het boek en de luisterspellen om gericht te luisteren naar opdrachten. In deze blog vertel ik je…

De oplossing: Een bee-bot mat van stof voor het thema Sinterklaas
Sinterklaas

De oplossing: Een bee-bot mat van stof voor het thema Sinterklaas

Wie herkent het niet? Je hebt super leuke bee-bot matten, maar binnen de kortste keren zitten kreukels in. Door de oneffenheden rijdt de bee-bot er niet meer goed overheen. Daar is nu een oplossing voor: De bee-bot mat van stof. Mijn populairste bee-bot voor het thema Sinterklaas is vanaf nu verkrijgbaar in een versie van…

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.