Webinar over Bewegend leren in de onderbouw van Meester Sander

Zoals je weet ben ik gek op bewegend leren. Zelf kan ik slecht stilzitten en vind ik het fantastisch om beweging te brengen in lessen voor de onderbouw. Daarom organiseer ik een webinar over bewegend leren voor de onderbouw. Wil jij erbij zijn? Lees dan snel verder of bekijk de video!

Webinar Bewegend leren in de onderbouw

In dit webinar neem ik je mee in de wereld van bewegend leren. Aan de hand van praktische voorbeelden laat ik je zien hoe jij nog meer uit bewegend leren kunt halen in de klas en laat je zien hoe simpel het kan zijn. Ook geef ik je praktische voorbeelden die jij gelijk in de klas kan gebruiken.

Van theorie naar praktijk en andersom

Zelf ben ik gewoon begonnen met bewegend leren, maar er wordt ook veel onderzoek naar gedaan. Daarom starten wij het webinar met een blik op de theorie, om daarna heel snel over te gaan op de praktijk.

Onderwerpen die voorbij komen in de webinar:
– Welke theorie is er voor bewegend leren
– Stappenplan voor buiten lessen
– Uitgewerkte buiten lessen
– Bewegend leren in de kring
– Bewegend leren tijdens de speelwerkles

Inclusief extra downloads

Natuurlijk krijg je na afloop van de webinar handige downloads mee, zodat jij de volgende dag direct aan de slag kunt gaan in de klas en op het plein. Denk hierbij aan spellen voor in de beweeghoek, een handig overzicht met tips voor bewegend leren lessen en natuurlijk toffe lessen voor buiten.

Stel je vragen

Heb jij specifieke vragen over bewegend leren? Dan kun je deze van te voren stellen, zodat ik ze mee kan nemen tijdens het webinar. Na afloop is er ook de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Waar? In de online omgeving van Meester Sander

Datum: Dinsdagmiddag 20 april van 15:30 tot 16:30 uur

Kun je niet live aanwezig zijn? Dan kun je het webinar nog een maand lang terugkijken.

€ 69,95 of € 5,95 de keus is aan jou!

Jij bent bij het webinar aanwezig en ontvangt een maand lang toegang tot de online omgeving.

Dit webinar is inbegrepen bij het meester Sander abonnement

Neem het Meester Sander abonnement en jij bent bij elke webinar aanwezig voor een fractie van de prijs. Met het abonnement steun je mijn website en krijg jij heel veel voordeel! Nieuwsgierig geworden? Ga direct naar www.meestersander.nl/abonnement voor alle info.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

  1. Hoi Sander,
    Juf Emelie hier. Ik wil graag jouw webinar volgen over bewegend leren. Ik ga vragen aan mijn schoolleiding of zij dit willen vergoeden. Het liefst wil ik dan een abonnement. Zodat ik ook van jouw andere materialen gebruik kan maken en toekomstige webinars. Weet jij of er dit schooljaar nog webinars op de plannig staan?

    Warme groet,
    Emelie

  2. Weet je misschien wanneer ik een abonnement afsluit ipv losse webinars of dit ook van je prof. budget af kan? Alvast bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.