Heel veel korting op downloads voor het thema zomer

De zomer staat voor de deur! Tijd om elke dag buiten te leren en te spelen. Daarom krijg jij in mei heel veel korting op alle downloads voor het thema zomer voor binnen en buiten. Verander bijvoorbeeld de Bee-bot in een duiker of kreeft of ga lekker aan de slag met onze bewegend leren lessen.

Bewegend leren bundel zomer

10 complete bewegend leren lessen voor de onderbouw. Dat is de bewegend leren bundel Zomer die ik samen met mijn vrouw Merel heb ik gemaakt.


De activiteiten in dit pakket zijn:

#1 Tel de bolletjes – Motoriek, rekenen, tellen
#2 Ijsjes Dobbelspel – Motoriek, spel, rekenen, tekenen
#3 Zonnestralen – Motoriek, rekenen, tellen tot 20
#4 Beweegdictee Zomer – Motoriek, taal, woordenschat
#5 Seizoenen Brievenbus – Motoriek,taal, seizoenen, woordenschat
#6 Op de camping – Motoriek, taal, rekenen, vormen, cijfers, letters
#7 Beweegcodes – Motoriek, spel, rekenen
#8 Zomerspeurtocht – Motoriek, taal, letters, woorden
#9 Zomerdobbel – Motoriek, rekenen, dobbelstenen
#10 Parasol – Motoriek, taal, beginklank

Je ontvangt een download van 93 pagina’s met daarin de uitwerking van de activiteiten en bijlagen. Je dient het pakket zelf te printen. Soms heb je nog andere materialen nodig, dit staat bij de beschrijving van de les.

Deze bundel voor € 1,- downloaden? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 

Buitenles Parasol

Mijn persoonlijke favoriete les uit de bundel is de buitenles parasol. Kinderen moeten de strandlakens bij de juiste parasol brengen op het strand. Een erg leuke activiteit voor buiten. De buitenles parasol is zowel los verkrijgbaar, maar zit ook in de bewegend leren bundel zomer.

Download nu alle zomer downloads en meer voor maar € 1,-. Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Oefen de beginklank met deze video

Bij de buitenles parasol heb ik ook een bewegend leren video gemaakt. Zo kun je de woorden al oefenen in de klas.


Beweeghoek Zomer

Klaar? Actie! Ook binnen kun je bewegen in de zomer. Met de beweeghoek zomer worden de kinderen uitgedaagd om te gaan bewegen. Ze scannen de QR code en krijgen opdrachten te horen. Ze starten met joggen op hun plaats en daarna moeten ze de schelpen en plaatjes die bij de zomer horen aantikken. Ook maken ze verschillende bewegingen.


Dit spel voor € 1,- downloaden en nog veel meer bewegend leren downloads en webinars? Sluit het Meester Sander Abonnement af. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement

Let op! Het product dat je koopt is een digitale download.
Schaf dit product aan en je kunt de bestanden gelijk downloaden.
De materialen dien je daarna zelf uit te printen. 


Bee-bot matten in het thema zomer

Verander de Bee-bot in een duiker of kreeft met deze toffe bee-bot matten!

Download alle Bee-bot matten voor maar € 1,- met het meester Sander abonnement. Alle informatie over het abonnement vind je op: www.meestersander.nl/abonnement


Instructiemuur Zomer

Vouw een vis of tent en jullie klas is helemaal klaar voor de zomer. Natuurlijk heb ik ook voor dit thema weer een aantal instructievideo’s gemaakt. Met deze instructievideo’s kunnen kinderen zelfstandig een walvis, zon of ijsje vouwen.


Het grote kampeerboek – luisterboek

Leer alles over kamperen en de activiteiten die mensen doen op en rondom de camping. Op elke bladzijde staat een QR code. Als de code gescand is kunnen de kinderen luisteren naar een informatief verhaal bij de plaat.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.