Meester Tim daagt mij uit om uit om mee te doen aan #BlimageNL.
Deze Hashtag is ontstaan door Frans Droog. Hij schrijft op zijn blog:

Misschien is nu niet echt de beste tijd van het jaar om mensen uit te dagen te bloggen over onderwijs maar ik ga het toch doen.

Op twitter ben ik bij een aantal Engelstalige tweeps die ik volg de laatste dagen een aantal keer de hashtag #blimage tegen gekomen, vaak in combinatie met het woord challenge. Dit maakte mij nieuwsgierig. Een van de tweets bevatte een link naar een blogpost van Steve Wheeler (@timbuckteeth): “Blimey, it’s #blimage!“. Blimage blijkt een samentrekking van de woorden ‘Blog’ en ‘Image’ en is verzonnen door @amyburvall. 

Hierbij dus de uitdaging!
Gebruik een van de afbeeldingen uit deze blogpost en schrijf er jouw verhaal bij.

Natuurlijk wil ik de uitdaging van Tim graag aangaan. Alleen wel even anders dan anders. Ik maak namelijk van #BlimageNL – #VlimageNL. Mijn eerste persoonlijke vlog over het onderwijs. In de vlog vertel ik mijn gedachten bij deze foto.

Ik kon niet kiezen uit de twee verhalen die mij te binnen schoten. Het eerste deel gaat over mijn eigen klas. Hoe ik samen met de kinderen de wereld ontdek en mijn handen uitsteek. Het tweede deel gaat over leren. Durven te vertrouwen op de leerkracht als kind.

 

IMG_8402

 

Wil je meer #BlimageNL lezen? Kijk dan eens op Pinterest.

Advertenties

2 gedachten over “Samen de wereld ontdekken – #BlimageNL wordt #VlimageNL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s