REVIEW: MyBee – Veilig internetten voor kinderen

Kinderen lijken geboren met een tablet in hun hand. Gelukkig zijn wij als opvoeders nog altijd de baas over wat de kinderen doen op de tablet. De app MyBee kan je hier bij helpen.
MyBee is een app die kinderen leuk en veilig online wil laten gaan.

IMG_0182

Met de app kun je voor ieder kind een eigen account maken. Je stelt de naam en leeftijd in en de app zal zich aanpassen. Je kunt zelf instellen hoe streng de app zal zijn voor je kinderen.

De app geeft een homescreen waarop kinderen kunnen kiezen uit filmpjes, spelletjes, internetten en leuke apps. Kinderen kunnen zich hier uren lang mee vermaken. Mocht een website niet bezocht mogen worden, dan kan een kind aan de ouder vragen of dit toch mag. Deze kan inloggen en de website op de whitelist zetten, zodat het kind toch toegang krijgt.

Wil je zeker weten dat het kind alleen in de veilige omgeving van MyBee verblijft? Zet dan de tablet in Parental control. Je kunt lezen hoe dit moet op: http://www.mybee.nl/extra-beveiligen/
Voor de iPad heb ik de uitleg op mijn website staan in een kort filmpje. Bekijk het filmpje hier.

In de klas is deze app ook goed in te zetten. Wil je dat kinderen alleen maar verantwoorde en veilige spelletjes doen op de tablet. Zet dan deze app aan en je weet zeker dat er niks mis gaat.

Bekijk de app in mijn video review:

De MyBee app is geschikt voor de iPad en Android.

App Store: https://itunes.apple.com/nl/app/mybee-kinderbrowser/id1051084969?ls=1&mt=8

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kpn.mybee

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.