Hoogtepunt van 2017: Uitgeroepen tot meest innovatieve leraar – Jeugdjournaal & Dylan Haegens in de klas!

Schermafbeelding 2017-12-30 om 17.16.17

Het was een jaar vol hoogtepunten, maar de meeste leuke, gekke en fantastische dag was de dag dat Dylan Haegens YouTube Les kwam geven en dat Lucas van het  Jeugdjournaal hier verslag van kwam doen. Wat een spektakel was dit. Wij hadden deze prijs gewonnen, omdat Sanne een vlog had gemaakt over mij.

Door deze vlog werd ik uitgeroepen tot meest innovatieve leraar en wonnen wij een les van Dylan Haegens. Sanne had zelf ook nog het goede idee om het Jeugdjournaal te bellen en te vertellen dat wij les zouden krijgen van Dylan Haegens.

 

Daarnaast waren er natuurlijk nog tal van andere hoogtepunten! Op bezoek bij RTL Live, presenteren in Beeld en Geluid en heel veel leuke en inspirerende mensen ontmoet tijdens workshops en inspiratiedagen. Nu op naar 2018. Een jaar vol nieuwe toffe video’s, workshops en samenwerkingen. Ik kijk er heel erg naar uit. En het belangrijkste is natuurlijk dat ik ga trouwen! Zie je in 2018!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.