Korting voor iedereen die in het onderwijs werkt! – Meesterlijkevoordelen.nl

In andere landen zijn er veel voordelen voor leerkrachten. Zo heb je in België een lerarenkaart die je duizenden voordelen oplevert. Ik keek hier altijd jaloers naar, maar toen ik de website meesterlijkevoordelen.nl zag werd ik gelijk blij! Via deze website krijg je online heel veel korting op kleding, vakanties en je zorgverzekering.

Wat is MeesterlijkeVoordelen.nl?

Ik word hier dus echt blij van. Korting kun je iedereen blij mee maken en het is helemaal super gaaf dat dit speciaal voor iedereen in het onderwijs is!

Meesterlijkevoordelen.nl heeft meer dan 80 voordelen online staan! Waar ontvang je dan korting op? Hier een aantal merken waar jij voordeel op kunt verwachten na gratis registratie. Onder andere korting op (sport)kleding, je vakantie in het hoogseizoen, het moment dat jij op vakantie wilt! Het voordeel kan oplopen tot 50% korting.

Wie kan zich aanmelden bij Meesterlijkevoordelen.nl?

Vraag jij je af of je je kunt aanmelden bij Meesterlijkevoordelen.nl? Dit lijstje heb ik gevonden op hun website: Je kunt je aanmelden als je juf, meester, leraar, docent, onderwijsassistent, IB’er, student aan een lerarenopleiding, management of andere werkende op het basis-, voorgezet-, speciaal- of hogerberoepsonderwijs bent.

Zorgpolis voor het onderwijs

Naast al deze handige voordelen is er nu ook een zorgpolis voor het onderwijs. Wij zijn vorig jaar overgestapt en zijn super tevreden! (Alleen onze eigen fout dat wij niet extra verzekerd waren voor de bevalling, want wij hadden ons wondertje nog niet dit jaar verwacht). Er is nu zelfs een actie waarbij je kans maakt op te gekke prijzen. Onder andere 1 jaar gratis zorgverzekering. 

Klik hier voor alle info over de zorgpolis voor het onderwijs

Is Meesterlijkevoordelen.nl echt gratis?

Ja! Als ik deze tip deel met collega’s vragen zijn gelijk: Is het echt gratis? En dan zeg ik: Ja, Meesterlijkevoordelen.nl is een gratis website en er zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Natuurlijk moet je je aanmelden op de website: https://meesterlijkevoordelen.nl. Je meld je aan met je schoolmail, want zo kan er gekeken worden of jij in het onderwijs werkt. Daarna heb je direct toegang tot de voordelen website. Wanneer je een voordeel wilt gebruiken ontvang je een code. Deze kopieer je en je moet je dan nog een keer aanmelden voor de echte voordelenwebsite. Als dat is gelukt kun je direct online gaan shoppen en heb je recht op alle voordelen.

In bovenstaande video zie je de uitleg over de website Meesterlijkevoordelen.nl

Samenwerking

Je denkt nu natuurlijk dat Meesterlijkevoordelen.nl mij een bericht heeft gestuurd voor een samenwerking, maar het is precies andersom. Ik wil iedereen graag laten weten dat dit platform bestaat. Al jaren zie ik bijvoorbeeld dat Belgische leerkrachten voordeel ontvangen via hun lerarenkaart. Nu is er eindelijk een goed platform in Nederland met heel veel voordeel. Wel super leuk dat wij door deze samenwerking iets leuks mogen uitzoeken bij een van de partners van Meesterlijkevoordelen.nl. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.