Het leukste voorleesboek door juffen en meesters – Voorleesboek Hallo allemaal

Vanaf vandaag ligt het leukste voorleesboek door juffen en meesters in de boekhandel! En mijn vrouw Merel en ik staan er ook in! Wij zijn super trots dat wij een verhaal mochten schrijven voor dit boek. Samen met nog veel meer bekende juffen en meesters hebben wij verhalen geschreven die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Je kunt dit boek nu aanschaffen bij je plaatselijke boekhandel of via Bol.com.

Voorleesboek voor de midden en bovenbouw!

Een verhaal schrijven valt nog niet mee. Daarom ben ik gewoon gaan schrijven, maar vooral gaan testen. Verschillende keren heb ik het verhaal voorgelezen aan een groep kinderen uit de midden en bovenbouw. Daar is het verhaal: De beste prank ooit uit voortgekomen. Over een jongen die schrijven maar stom vindt, maar er door zijn favoriete YouTuber achterkomt dat het toch wel erg handig is om te kunnen.

In deze video zie je een aantal van de bekende juffen en meesters voorbij komen en lezen ze voor uit het boek:

Dit boek is echt een aanrader, natuurlijk omdat mijn verhaal erin staat. Maar bovenal omdat de verhalen dicht bij de belevingswereld van de kinderen zitten. Een feestje om voor te lezen.

Persbericht: Hallo allemaal

Het leukste voorleesboek door juffen en meesters

Een invalmeester die kan toveren. Magische stiften waarmee alles wat je tekent écht wordt. Een juf met een groot geheim. Een paarse eenhoorn op het schoolplein. Een boomhut bouwen met je beste vriend.

Wie weten beter wat leeft onder kinderen en waarover zij graag willen lezen dan de juffen en meesters die dagelijks met hen werken?
Met verhalen van bekende juffen en meesters onder wie juf Daisy, juf Sanne, juf Maike, meester Sander, juf Merel, meester Ismail, juf Anke, meester Bart en vele anderen. Met illustraties van juf Annemarie.

  • Geïllustreerd door een juf
  • Met voorwoord van juf Daisy Mertens, genomineerd voor beste docent van de wereld

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.