Nu gratis toegang tot meer dan 100 creatieve workshops voor in de klas

November en december zijn super drukke maanden in de klas en dus kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken en daarom moet elke school een abonnement hebben op Team Talento. Van dans, tekenen, drummen tot theater. Je vindt het allemaal in Team Talento. In deze blog vertel ik je alles over Team Talento en hoe jij er gratis gebruik van kan maken.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Team Talento.

Gebruik Team Talento gratis in November en December!

Ga naar www.teamtalento.nl om je direct aan te melden

Wat is Team Talento?

Al jaren maak ik gebruik van Team Talento. Je zet in een paar klikken een fantastische les van een professional klaar voor de kinderen in je klas. Je hebt als leerkracht niet overal de passie of het talent voor. Team Talento helpt je bij de expressie-vakken en maakt van je creatieve les een succes!

Zo is er Aad de tekenaar die kinderen in eenvoudige stappen laat zien hoe je moet tekenen, gaan de kinderen muziek maken met Chris en leren de kinderen dammen en schaken van Kees. Ook mocht ik zelf workshops maken voor het thema digitaal. Kinderen kunnen dan aan de slag met apps en stopmotion.

Team Talento heeft een overzichtelijk website voor leerkrachten en een aparte website voor kinderen. Je kiest bovenin voor een vakgebied en ziet dan gelijk welke workshops er beschikbaar zijn en voor welke groepen.

Eenvoudig in te zetten in groep 1 t/m 8

Je kunt Team Talento gebruiken op je Digibord, op een tablet of laptop. Ook kunnen kinderen thuis gewoon verder werken met de workshops die jij voor ze hebt klaargezet. Op het Digibord in de klas is het eenvoudig: je opent de website, download eventueel een werkblad en start de video. Maar ook voor kinderen is het heel eenvoudig om met Team Talento aan de slag te gaan. Je kunt in je account de kidspagina van je klas personaliseren en een eigen code aanmaken. Download de kaartjes en deel deze uit aan de kinderen.

Special Sinterklaas en kerst

Je kunt het hele jaar aan de slag met Team Talento. Er zijn voor verschillende thema’s workshops gemaakt door de professionals. Zo heb ik zelf ook meegewerkt aan Team Talento. Natuurlijk vind je mij in het vakgebied digitaal, maar ook in de thema’s vind je video’s van mij terug. Zo mag ik het verhaal voorlezen en ga ik natuurlijk bewegend leren met de kleuters. Bij elk thema vind je een complete set aan workshops van knutselen en dansen tot theaterlezen.

Meld je nu aan en krijg in november en december gratis toegang tot Team Talento

Wil jij aan de slag met Team Talento, dan heb je geluk. Je kunt de komende twee maanden gratis gebruik maken van het platform. Dus alle tijd om alle workshops te bekijken en samen met de kinderen te testen.

Ga dus direct naar www.teamtalento.nl en gebruik Team Talento in November en December 2022 helemaal gratis!

Gratis cadeau bij een jaarabonnement

Zijn jullie enthousiast geworden? Dan kun je ook direct een jaarabonnement afsluiten en dan kun je een heel tof cadeau uitzoeken: https://teamtalento.nl/lp/eindejaarsactie

In deze video pak ik samen met mijn dochter Lise de tassen uit.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.