Week Planner – App Tip voor thuis

Vandaag een app tip voor thuis.
Stelt je kind vaak vragen als: “Ga ik vandaag naar school?” “Heb ik zwemles vanmiddag?” of “Hoeveel nachtjes slapen is het nog voordat we naar opa en oma gaan?” – Deze app is het antwoord op al die vragen en nog veel meer. Een speelse en educatieve weekkalender voor je kind!

Download de app hier: https://itunes.apple.com/nl/app/week-planner-for-kids/id503098746?mt=8

 

 

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Hallo Sander,

    Jammer dat je geen docent bent op een middelbare school want dan zijn al jouw tips die je hier op je blog deelt nog handiger voor mij als maatschappijleer docent 🙂 Maar ik ga je volgen en wie weet dat ik bepaalde apps ook kan gaan gebruiken tijdens mijn lessen!

    Groetjes,
    Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.