|

Een gratis digitaal afscheidscadeau in een paar klikken

Wil jij de kinderen uit je klas ook iets meegeven maar heb je bijna geen tijd meer? Bijvoorbeeld een aandenken aan het afgelopen jaar of een overzicht van alle leuke activiteiten? Dan is Adobe Spark echt iets voor jou! Verzamel je foto’s en video’s en in een paar klikken heb je een geweldig resultaat!

Schermafbeelding 2016-07-03 om 21.34.38

Ik kwam op het idee door de jongens van het YouTube-Kanaal HoeGaatDat. Zij vertellen altijd van alles over foto en videobewerking op hun YouTube-Kanaal. Deze week hebben zij een video over Adobe Spark en alle mogelijkheden online geplaatst. Bekijk de video hier:

Groepsfoto met tekst
Zorg voor een fantastische groepsfoto door deze te bewerken met Adobe Spark. Het is heel eenvoudig om een leuke tekst toe te voegen aan een bestaande groepsfoto. Je kiest een thema uit en je kunt daarna de foto gratis downloaden.

Adobe Spark-22.png
Deze foto is binnen een paar klikken bewerkt. De kinderen zijn alleen wazig afgebeeld ivm privacy.

Video met hoogtepunten

Schermafbeelding 2016-07-03 om 21.34.16.png

Je kunt er ook voor kiezen om van een aantal foto’s van het afgelopen jaar een video te maken. Dit is net zo eenvoudig als het bewerken van de foto. Je schrijft een titel. Kiest foto’s uit en je kunt ervoor kiezen om zelf een stukje tekst in te spreken onder de video. Download de video, stuur deze naar ouders of zet hem op de schoolwebsite.

Onderstaande video heb ik ook met Adobe Spark gemaakt:

Een online jaaroverzicht
Nog leuker is het om een eigen website te maken waarop je samen met de klas nog een keer het schooljaar beleefd. Zo kunnen ouders en kinderen het schooljaar nog eens rustig kunnen herbeleven. Het is super simpel en helemaal gratis. Je krijgt zelfs een echte link die je eenvoudig kunt delen met de ouders en kinderen.

Schermafbeelding 2016-07-03 om 21.35.31.png

Wil jij dit ook? Kijk dan op: http://spark.adobe.com

Je kunt op de iPad en iPhone ook de apps gebruiken.

Adobe Spark Post: https://itunes.apple.com/app/id1051937863

Adobe Spark Page: https://itunes.apple.com/app/id968433730 

Adobe Spark Video: https://itunes.apple.com/app/id852555131 

kopbeeld

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ik heb het schooljaar in vogelvlucht gemaakt met moviemaker alle foto’s van het afgelopen jaar met hun favoriete muziek erbij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.