Stop motion video’s maken met een Chromebook – Tip van Meester Sander

Een aantal weken mag ik de Asus Chromebook Flip c346 testen. Een super tof apparaat om mee te werken. Het is een Tablet en laptop in een en daarom leek het mij tof om er stop motion video’s mee te maken. In deze blog laat ik je zien hoe jij stop motion video’s kan maken met een Chromebook.

Wat is een Chromebook?

Een Chromebook is een laptop of tablet die draait op Chrome OS van Google. Een platform dat gebaseerd is op werken in de Cloud. Een mooi systeem waarbij je snel kunt inloggen en bij al je materialen kunt. Op veel scholen werken leerkrachten en kinderen met Chromebooks. Op de nieuwste Chromebooks kun je ook apps uit de Play Store van Google installeren. Dit geeft nog veel meer mogelijkheden.

Asus Chromebook Flip C346

De Flip C346 van Asus is de ideale Chromebook voor leerkrachten. Een robuust apparaat die je eenvoudig op verschillende manieren kunt gebruiken. Installeer de Prowise Presenter app uit de Play store, een prima toetsenbord om je administratie mee te doen en ‘s avonds op de bank verander je de laptop in een tablet en kun je lekker video’s kijken en spelletjes spelen.

Stop Motion filmpje maken met een Chromebook

Je kunt heel veel geweldige apps installeren op een Chromebook, maar je kunt ook steeds meer toffe dingen doen in de Chrome browser. Wat dacht je van het maken van een stop motion video. Ik kwam de website https://cloudstopmotion.com tegen en laat in de volgende video zien hoe dit werkt:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.