Pimp je Ikea Keuken – Tip voor thuis en in de klas

Wat een geweldig simpel idee. Plak magneetstrips op de achterkant van je Ikea speelkeukentje en je kunt er elk thema iets anders van maken. De sets zijn uitermate geschikt voor in de klas, maar natuurlijk ook thuis te gebruiken. Haal dat keukentje van de muur en spelen maar!

In deze video zie je hoe eenvoudig het werkt!

Zoals je in bovenstaande video kunt zien vind ik dit helemaal fantastisch. Ik vind spel enorm belangrijk en wil ervoor zorgen dat kinderen door spel zich ontwikkelen. Door het keukentje van de muur te halen kun je de achterkant van het keukentje ook gebruiken om de speelhoek aan te kleden. In een paar stappen verander je het keukentje in een ziekenhuis, bloemenwinkel of ijskraam. De kinderen vinden het fantastisch en stiekem vind ik hetzelf het leukst!

Ben jij abonnee van Kleuteruniversiteit magazine? Check dan nummer 2 uit december 2020 en lees daarin hoe je een set kunt winnen.

Direct shoppen kan op: https://www.stckrs.online/afrekenen/shop/

Over STCKRS.Online:
Bij STCKRS koop je de allerfijnste benodigdheden om jouw Ikea Düktig keukentje om te toveren tot een compleet nieuw item. En omdat de meeste moeders hun tijd goed kunnen gebruiken, maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk. Met kant en klare stickers, handgreepjes en meer heb jij in een handomdraai een hip eigentijds speelkeukentje waar je u tegen zegt!

Dus wil jij ook een gave Ikea Hack maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Kijk gerust rond tussen al onze collecties en shop je keuken bij elkaar.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.