Spelen voor de iPad met Osmo – 25% korting op alle sets

Spelen voor de iPad is super tof en met Osmo is dat een feestje. Al jaren gebruik ik deze sets en het is altijd een succes. Ik ontving vandaag een bericht over de Osmo sets. Ze zijn de komende weken in de aanbieding, dus wil je nog sets aanschaffen doe dat dan snel. Meer informatie vind je in deze blog.

Van 22 maart tot en met 11 april krijgen klanten maar liefst 25 procent korting. Deze korting geldt voor alle Osmo uitbreidingssets en voor alle Osmo starter kits. Starter kits bundelen de apps en de fysieke spelstukken met de Osmo base die je nodig hebt om de games te spelen. Wanneer je al een Osmo base hebt. Ideaal dus voor mensen die voor het eerst een Osmo spel aanschaffen.

Osmo spellen brengen de creatieve verbeelding van kinderen tot leven, en combineren hun liefde voor schermen met de tactiele, hands-on interactie die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. De ‘Reflective AI’ technologie zorgt ervoor dat de iPad camera de fysieke objecten die voor het apparaat liggen kan ‘zien’. De games reageren op wat zich voor de tablet afspeelt, waarmee de digitale omgeving en fysiek spel naadloos in elkaar overgaan. Deze techniek is de eerste in z’n soort; Osmo geeft kinderen een blanco doek om zichzelf te uiten en te leren door middel van fysiek spel. 

OSMO Little Genius Kit voor Kleuters

Deze set is ideaal voor kleuters en zit vol met toffe spellen. Bekijk de video voor een uitgebreiden uitleg. Let Op! De spellen zijn nu ook in het Nederlands te spelen. Toen ik de video maakte was dit nog niet mogelijk!

Osmo Creative kit

Creativiteit lijkt lastig aan te leren, maar het stimuleren kan zeker geen kwaad. Maar hoe doe je dit als ouder of als leraar? Osmo heeft nu de creative kit uitgebracht waarmee kinderen gestimuleerd worden om creatief aan de slag te gaan met de iPad. De kinderen spelen niet op de iPad maar ervoor en worden uitgedaagd om op avontuur te gaan met het vriendelijke monster Mo.

Osmo Coding kit

Osmo coding is al te gebruiken vanaf de kleuterklas. Kinderen die nog niet eerder hebben geprogrammeerd kunnen ook in de bovenbouw hiermee aan de slag.

Osmo Genius starter kit

Deze Blog bevat affiliatie links.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.