Tips voor slimme kleuters – Dit moet je weten over Smart Games in de klas!

Aan de slag gaan met kleuters met een ontwikkeling voorsprong is leuk en uitdagend. Een van mijn favoriete materialen daarvoor zijn Smartgames. Vandaag kwam ik een aantal leuke nieuwe dingen tegen op hun website en die wil ik graag met je delen.

Mijn favoriete Smartgame

Smartgameslive.com – Gratis smartgames spelen

Wist je dat je ook digitaal heel veel smartgames kunt spelen? Met Smartgameslive is er een mooi platform waar je vanaf nu gratis heel veel smartgames kunt spelen. Erg leuk om te proberen en te gebruiken op je digibord of tablets in de klas. In deze video leg ik uit hoe het werkt. Let op! Toen ik deze video opnam moest je wel betalen voor het platform. Ga direct naar www.smartgameslive.com om een gratis account aan te maken.

Download de opdrachtenboekjes

Sinds deze zomer is het mogelijk om een opdrachtenboekje te downloaden op de website van Smartgames. Dit is natuurlijk erg handig als jij je boekje kwijt bent of het boekje is stuk gespeeld.

Maak je eigen boekje
Mijn idee hierbij was direct dat ik nu mijn eigen boekjes kan maken. Kinderen ontvangen zo een aantal opdrachten in plaats van een heel boekje. Ik maak een apart boekje met alle antwoorden en zo kan ik de smartgames inzetten zoals ik dat wil. Je mag dit uiteraard alleen voor je eigen klas doen en niet delen met anderen ivm rechten.

Ga naar de website van Smartgames om te zien hoe je de boekjes kunt downloaden: https://www.smartgames.eu/nl/blog/nieuw-download-opdrachtenboekjes

Nieuwe webshop met alle Smartgames

Sinds afgelopen zomer heeft Smartgames een nieuwe website: https://gamesbysmart.com/nl/. Op de website vind je alle spellen en materialen bij elkaar. Erg handig en zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen.

Meer handige tips vind je in deze blog:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.