Met trots presenteer ik mijn eigen instructieboek! Een hardcoverboek met daarin een scherm. Al jaren maak ik met succes instructiemuren. Met het instructieboek zet ik de volgende stap met een eigen device. Het voelt aan als een boek, maar is een scherm met daaromheen knoppen. Eenvoudig en simpel voor gebruik in de klas of thuis en vanaf nu te bestellen via de Meester Sander Shop.

In deze video laat ik het instructieboek zien

Meer informatie over het instructieboek

Ben je enthousiast? Dan vertel ik je graag meer over het boek. Op mijn website heb ik een speciale pagina met alle informatie: www.meestersander.nl/instructieboek

Direct bestellen

Je kunt het instructieboek natuurlijk ook direct bestellen. Klik hieronder op de producten om ze toe te voegen aan je winkelmand.

%d bloggers liken dit: