| |

NIEUW: Bewegend leren voor peuters – nieuwe video’s van Meester Sander

Speciaal voor jonge kinderen heb ik een aantal nieuwe bewegend leren video’s gemaakt. De video’s kun je eenvoudig gebruiken bij peuters en jonge kleuters. De kinderen oefenen met tellen, kleuren en vormen. Op een leuke en actieve manier ga je samen aan de slag. Ideaal als tussendoortje of als start van een activiteit.

Abonneer op mijn YouTube Kanaal: Bewegend leren met meester Sander

Gebruik jij mijn video’s? Dan help je mij enorm door te abonneren. Ga direct naar mijn kanaal en abonneer! Klik op de link om direct naar het kanaal toe te gaan: https://www.youtube.com/channel/UCuPjichTaSeFLz4-JpcrcQg

Leer de kleuren: Rood, blauw en geel – Bewegend leren voor peuters

In deze video oefen ik de primaire kleuren. De kinderen joggen, bewegen met hun handen en voeten en roepen de juiste kleuren. Er komen voorwerpen voorbij en de kinderen roepen de kleur. Als ze weten welk voorwerp dit is, dan mogen ze dit ook benoemen.

Leer de vormen: Driehoek, vierkant en cirkel – bewegend leren met meester Sander

In deze video oefenen we met een aantal vormen. De vormen die voorbij komen zijn: Driehoek, vierkant en cirkel. De kinderen roepen naar het scherm welke vorm zij zien. De vormen zitten onder andere verstopt in voorwerpen. Kunnen de kinderen het niet direct zien? Speel de video dan nog een keer.

Tellen tot 1, 2 en 3 – Bewegend leren met Meester Sander

De kinderen gaan tellen. Ze tellen het speelgoed. De kinderen tellen tot maximaal drie. Aan het eind van de video moeten de kinderen vertellen het speelgoed zelf tellen en matchen met het juiste cijfer. Gaat het te snel? Oefen het nog een keer en zorg ervoor dat kinderen getalbeelden gaan herkennen.

Meer bewegend leren voor kleuters? Getal van de week!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.