Genomineerd voor een IPON Award – Innovatie van het leren PO – Meester Sander instructieboek

Jaaaaaa!! Ik ben super blij, want mijn instructieboek is genomineerd voor IPON Award – Innovatie van het leren PO.
Mijn instructiemuren zijn al een aantal jaren een succes. Daarom heb ik nu een eigen device: het instructieboek. Dit is een hardcover boek met daarin een scherm. Ik ben dan ook heel trots dat mijn instructieboek genomineerd is voor een IPON Award.

Wat zijn de IPON Awards?

De IPON is een jaarlijkse beurs over onderwijsinnovatie. Om het jaar wordt tijdens de beurs gezocht naar de meest innovatieve onderwijspartijen. Tijdens IPON 2022 op 6 en 7 april zullen de winnaars bekend worden gemaakt. In de categorie Innovatie van het leren PO zijn ook de GreenScreenBox en Prowise met hun 3D tools genomineerd.

Meester Sander Instructieboek

Je kunt het instructieboek op verschillende manieren inzetten in de klas. Het geeft je als leerkracht namelijk extra handen en zorgt ervoor dat kinderen de instructie eenvoudig via een video kunnen bekijken.

Plaats het boek in de knutselkast en laat kinderen het boek erbij pakken op eigen initiatief erbij pakken. Of leg het instructieboek bij de taken en laat kinderen de instructievideo’s bekijken. Bijvoorbeeld om te leren hoe ze 16 vierkantjes kunnen vouwen.

Klik hier voor meer informatie over het instructieboek

Tijdelijk: Meester Sander boekenpakket

In dit pakket zit mijn instructieboek en het boek Meesterlijk Kleuteronderwijs.

Bij aanschaf ontvang je voor € 99,95 beide boeken.

Of bestel alleen het instructieboek

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.