Cadeautje voor abonnees op de NOT

Na vier jaar mag het weer! Van 24 tot 28 januari is de Nationale Onderwijstentoonstelling(NOT) in de jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar ben ik aanwezig en heb ik iets leuks voor abonnees. In deze blog vertel ik je er alles over.

Nog nooit op de NOT geweest? In deze video neem ik je mee tijdens de NOT 2017!

Wat is de NOT?

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs! Het event wordt georganiseerd door de Jaarbeurs in Utrecht. De NOT is gratis te bezoeken en je kunt hier een toegangskaart aanvragen: https://www.not-online.nl

Openingstijden NOT

Dinsdag 24 januari 10:00 – 17:00 uur

Woensdag 25 januari (avondopenstelling) 10:00 – 19.30 uur

Donderdag 26 januari 10:00 – 17:00 uur

Vrijdag 27 januari 10:00 – 17:00 uur

Zaterdag 28 januari 10:00 – 17:00 uur

In 2019 mocht ik de NOT openen samen met MeesterVlogger, de Minister en André Kuipers.

Meester Sander op de NOT

Natuurlijk ben ik ook op de NOT beurs te vinden.Elke ochtend mag ik met een camera over de beursvloer om video’s te maken. De video’s zullen aan het eind van de dag online komen onder de naam NOTV. Hierin neem ik je samen met juf Sanne mee over de beursvloer en interviewen wij sprekers en gaan langs bij standhouders.

Ook mag ik twee keer spreken op de NOT. In de school voor de toekomst in hal 2 deel ik mijn kennis over ICT en het jonge kind op Woensdag 25 januari om 15:30 uur en op Vrijdag 27 januari om 15:00 uur. Je hoeft je niet aan te melden voor deze sessies.

Cadeautje voor abonnees!

Heb jij het meester Sander abonnement en kom je naar de NOT? Kom dan ‘s middags vanaf 13:00 uur langs in de stand van Kleuteruniversiteit in hal 1 – A074. Je krijgt op vertoon van je abonnement van mij een set met Getal van de week posters!

Je ontvangt dan gratis een set van 4 posters:

  • Getal van de week 1 t/m 10
  • Getal van de week 1 t/m 10 Leeg
  • Getal van de week 11 t/m 20
  • Getal van de week 11 t/m 20 Leeg

Let op! Ik ben alle middagen te vinden in de stand van Kleuteruniversiteit. Behalve op woensdag en vrijdag tussen 15:00 en 16:00 uur. Dan vind je mij in de klas voor de toekomst.

Binnenkort zijn de posters ook verkrijgbaar voor abonnees. Je betaalt dan alleen de druk en verzendkosten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.