Na het succes van de getal van de week video’s ben ik nu ook begonnen met de letter van de week. Samen met de kinderen ga ik bewegen en oefenen wij de letter van de week. Hieronder kun je de eerste video’s bekijken.

Letter van de week – S

Letter van de week – M

Meer video’s over de letter van de week

In het meester Sander abonnement kun je direct al 6 video’s bekijken over de volgende letters van de week: p, r, v, k, m, s. Ook krijg je in het abonnement geen reclames te zien bij de video’s.

Neem een kijkje in de nieuwe online omgeving

Het Meester Sander abonnement is helemaal vernieuwd. Op https://abonnement.meestersander.nl kun je nu alle materialen eenvoudig vinden en de video’s bekijken. Het is een stuk overzichtelijker geworden en er is een zoekfunctie beschikbaar op de website. In deze blog vertel ik je er alles over. Klik hier om de blog over het Meester Sander abonnement te lezen.

Ook nieuw: Woordstukjes springen

%d bloggers liken dit: